X
Glemt Passord?
ELLER
Airbrush aztek sett az4709 6 spisser
Varenummer: 756692
Bestillingsvare
Pris: 1 890,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Aztek airbrush

Airbrush – AZTEK sett

 

Airbrush er et fint redskap til å kunne dekorere ulike typer trearbeider, ikke minst tredreide produkter. Bruk av airbrush gir et vell av muligheter for ulik dekor og fargebruk.
Aztek er en kvalitets airbrush med løs fargebeholder i bunn. Malingen suges opp av lufttrykket fra en beholder. Modellen er av typen double action og det betyr at når knappen trykkes ned så kommer luften, og når den skyves bakover kommer fargen. Derved kan fargemengde og luft justeres på en glimrende måte. Tilsluttes kompressor med vannutskiller. Vi anbefaler å bruke en kompressor som er lagt til formålet, se tilhørende varer under.
Med i settet følger selve airbrush pistolen, 1,8m luftslange, to glassbeholdere for maling (28mm og 33mm), 4 plastbeholdere, 1 adaptor, 6 ulike sprøytespisser, og nødvendig fastnøkkel til skifte av tupp. Leveres i flott trekoffert. Instruksjons DVD.
Selve sprøyte spissene har et patentert system for enkel bytting med minimal rengjøring.

 

Single action – double action:

Når man trykker ned hendelen på en singel action sprøyte så slippes både luft og maling ut samtidig. Mengde maling som kommer bestemmes av en justeringsskrue eller via justering på nål/tupp. Justering gjøres når man ikke trykker ned hendel. Sprøyten virker nesten som en vanlig lakkboks, men man kan i tillegg kontrollere luft og justere malingsmengde.

Med en double action har man mye mer kontroll over både luft tilførsel og malingsmengde. Man trykker ned hendel for lufttilgangen og skyver så bakover for malingsmengde. Dette gjør at man kan kontrollere luft og maling uavhengig, og kan sprøyte ulike tykkelse mm jevnt og fint.

 

Gravity feed, bottom feed?

Sprøyter som har gravity feed kopp mater airbrushen med maling fra en kopp eller beholder som er montert på oversiden av sprøyten. Dette gjør at man kan sprøyte ekstremt tynne og fine linjer med lavt trykk som gir større kontroll. Det er også lettere å rengjøre en gravity feed sprøyte mellom hvert fargebytte.

Bottom feed modeller benytter et lufttrykk (siphon-feed) system for å skyve malingen opp i sprøyta eller fargekopp som er monteret på undersiden av sprøyta. Ofte er disse utstyrt med større beholdere for større malingsvolum.

 


Tekniske opplysninger:

470 Serie airbrush
Ergonomisk grep
6 tupper for fine detaljer, generell dekorering, high flow og for acryl detalj og acryl high flow.
Malingsbeger:
2,5cl sidemontert kopp
3cl, 7,5cl og 10cl gravity feed kopper
2 stk glasskopp for montering under sprøyten

 

Leveres med engelsk bruksanvisning.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no