X
Glemt Passord?
ELLER
Bridge City TM-1 Tenonmaker - Tappmåler
Varenummer: 120020
På lager
Pris: 1 145,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Bridge City TM-1 Tenonmaker - tappmåler


Stem og tapp forbindelser er basis og en eldgammel metode til å sammenføye emner i tre med. Dette er også en av de sterkeste metodene for en sammenføyning. En presis tilpasning er viktig for å oppnå styrke og en varig sammenføyning. De fleste av oss har brukt prøv-og-feile metoden ved slikt arbeid, med mer eller mindre hell, ofte med stemjern og høvel som et viktig hjelpemiddel.
TM-1 er et enkelt men genialt hjelpemiddel som gjør jobben med å lage en perfekt tapp – hver gang. Det blir faktisk så bra at du trygt kan vise det frem til venner og kjente, og få anerkjennelse for proft arbeid.

TM-1 er, som sin motsatte hjelper KM-1 slissemåler, ett vendbar malbasert måleverktøy. Her kalibrerer du mot sagbladets (eller fresestålets) tykkelse og bredden på slissen/stemhullet slik at du kapper til en perfekt tilpasset tapp. Denne kan være opptil max 50mm bred. Du kan justere hvor tett sammenføyningen skal være ved å stille inn under kalibreringen. Ofte er det nok å ha en tett sammenføyning men ikke trang.

 

Ypperlig å bruke sammen med KM-1 som lager slissen/hullet.

 

Laget i anodisert aluminium av flykvalitet for høy styrke og nøyaktighet.

 

Tekniske detaljer:

Dimensjoner 104 x 37,6 x 12,7mm

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no