X
Glemt Passord?
ELLER
Bridge City TS-2 V2 Snekkervinkel 200mm
Varenummer: 120040
På lager
Pris: 1 340,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Bridge City TS2-V2 Snekkervinkel 200mm

 

 

Det aller første verktøyet laget av John Economaki var en snekkervinkel, laget i 1983. Den ble laget i ren frustrasjon over at vinkler på markedet ikke var i vinkel! Da ble Bridge City Tool Works etablert. Og snekkervinkelen ble hjørnestens produktet og alle snekkere elsker en nøyaktig vinkel.

 

Brigde City TS2-V2 har en nøyaktighet på +/- 0,025mm langs hele lengden av vinkelen, på begge sider. Nøyaktigheten på 90 graders vinkelen er innenfor 0,05 grader, som burde være innenfor dine toleransegrenser.

 

Håndtaket på vinkelen består av to L-formede seksjoner som holder stålvinkelen i ett sandwich grep og former en perfekt 90 graders vinkel. I tillegg er det mulig å løsne skruene og re-justere hvis verktøyet skulle komme ut av settingen.

Selve vinkelbladet har en fin overflate, med ekstra herdet blad og er rustbestandig. Derfor kan det brukes både merkekniv uten fare for å lage merker i vinkelbladet. Her finner du også en dovetail (sink) mal i 1:8 for oppmerking av sinkforbindelser. Skala er selvsagt i millimeter, dypt lasergravert for å vare lenge.

 

Vinkelbladet har også et spesielt beskyttelselag PVD som både gir en fin overflate men også ekstrem beskyttelse. Overflaten kan også merkes med en blyant og lett tørkes av etterpå uten synlige merker.

I håndtaket er det et hulrom for et ekstra godt grep, sammen med ett løselig oransje innlegg for både god bruk og design. Overflaten har en matt overflate hvor ene siden er stålfargert mens andre siden er mørk grå.

 

Totalt sett: et vel gjennomtenkt verktøy fra Bridge City tools som vil gi glede i mange år. Perferkt verktøy for den som krever presisjon f.eks møbelsnekkere, instrumentmakere m.fl.

 

Tekniske detaljer:

Største lengde                    200mm
Vinkel                               90 grader
Nøyaktighet 90 gr vinkel      max 0,05 grader
Nøyaktighet 45 gr vinkel      max 0,025 grader

Rustfritt stål linjal
Håndtak i anodisert aluminium

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no