X
Glemt Passord?
ELLER
Bessey Revolution limpress 1000/95
Varenummer: 224950
På lager
Veil pris: 1 090,-
Pris: 890,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Bessey Revo tvinge og limpress tvinge

Bessey REVOLUTION tvinge/limpress tvinge

NY FORBEDRET MODELL!

Hurtiginfo: Kraftig og praktisk tvinge for delikate arbeidsemner og rette vinkler. De store, parallelle gripeflatene gir både et godt grep på emnet, samtidig som den store overflaten ikke belaster emnet unødig (ingen merker!). Kan brukes både til klemming og spredning.

Gripeflatene beveger seg helt parallelt, og alle flater/sider av tvingen kan derfor brukes. De avtagbare beskyttelseskappene er limavisende og motstandsdyktige mot lakk og løsningsmidler. Utrolig spennkraft opptil 8000N! (ca 1000N mer enn forrige modell) Kan ombygges til spredning uten verktøy. Håndtak i 2-komponent kunststoff for ekstra god komfort og styrke. NYHET: mulighet for å bruke skrallenøkkel i enden av håndtaket for raskere og kraftigere stramming av tvingen (max 17NM kraft)
NYHET: Forbedret tvinge hode med dobbel anti-skli funksjon: du må bevisst presse håndtaket utover for å få den til å gli. Bedre kontroll og du unngår overraskelser. Forsterkede tvingekjefter.
Ved spenning så beveger tvinge kjeften seg helt parallelt og samme press oppnås rundt hele tvingen. På skinnen er det to avstandsstykker som holder emnet (og lim!) klar av skinnen. Avstandsstykkene kan enkelt tas av og flyttes på og brukes på ulike måter. Se videoen.

Som tilleggsutstyr leveres bevegelige kjefter, forlengerstykker og rammesett klosser for perfekt liming av dører, rammer osv. Brukes vanligvis med 4 tvinger.
Denne modellen har fast endestykke, finnes også med bevegelig endestykke.

 

 

Tekniske data: KRE100-2K (fast endestykke)


Max klemtykkelse (a):          1000mm           

Dybde (b):                          95mm
Spredning (e):                     255-1130mm
Dim. Skinne (x):                  29x9mm
Spennkraft:                         8000N
Vekt kg:                              3,45

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no