X
Glemt Passord?
ELLER
CC sjablong gears 2stk Nick Agar serie
Varenummer: 747460
På lager
Pris: 195,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

CHROMA CRAFT SJABLONGER


Nick Agar har i lang tid brukt sjablonger ved dekorering av sine produkter ved hjelp av airbrush eller andre teknikker. I samarbeid med CC har de utviklet en serie med sjablonger som egner seg spesielt godt til dekorering av arbeider i tre, tilpasset størrelse og ulike mønster. Selve folien er tilpasset bruk med kjemikalier og akryl maling. Baksiden er selvklebende som gjør at god tilpasning er mulig, også på buede flater. Ett mønster kan brukes om igjen fra 2 – 4 ganger. Folien er ganske gjennomsiktig slik at det er enkelt å plassere mønster/figur korrekt.
Brukes sammen med f.eks airbrush, Chroma Craft Trebeis enten påført med airbrush, pensel, rulle eller spritbeispenn – her er mange muligheter.

 

Hver pakke inneholder 2 ark av samme mønster, noen i ulike fasonger og størrelser. Arkstørrelse A4. Slipp kreativiteten løs og lag noen spennende mønster og dekorasjoner!

 

Ved bruk, spesielt på runde ting slik som boller og fat, pass på at folien dyttes godt ned i kanten slik at beis/maling ikke trenger inn på uønskede plasser. Husk at du kan bruke deler av et mønster, f.eks en kant, en del av en bord osv. Ofte pilles innerste delen av folien bort, husk at også denne kan brukes som en kontrast/kopi av mønsteret med «motsatt» omriss. Vær spesielt oppmerksom på enkelte mønster slik som GEAR og en del andre, hvor innerste delen ikke henger fast i ytterkanten og må derfor plasseres med omhu for å få rett forhold/plassering.


Se også vårt utvalg i airbrush, farger og effekter.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no