X
Glemt Passord?
ELLER
Chestnut spritbeis mid oak
Varenummer: 756657
På lager
Pris: 157,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Chestnut Spritbeis

Chestnut Spritbeis

 

Chestnut spritbeis leveres i over 20 ulike farger. Inneholder 250ml. Beisen trekker jevnt inn i treet, gir en jevn farge og har stor lysekthet. Beisen har også lang nok tørketid til å få fordelt fargen jevnt selv over større flater. Andre typer tørker ofte veldig raskt. I tillegg har beisene en unik egenskap som gjør at veden reiser seg minimalt og derved spares du for mange ergrelser med farge som flyter ut, mer pussing osv. Chestnut beisen er bare meget god i bruk.
De ulike fargene kan blandes med hverandre for ekstra effekt. Beisen kan også tynnes med Spirit Thinner eller Cellulose Thinner.

Kort bruksanvisning:
Før beising må emnet klargjøres, pusses til en jevn og fin finish. Husk at evt slipemerker blir forsterket når beis blir påført. Rist flasken godt før bruk. Påføres med klut, kost, airbrush/spray eller dypping. Skal du legge på flere lag, la det gå minst 10 minutt mellom hvert lag.
På større flater, påfør i et generøst lag med kost og tørk av med en lofri fille før den tørker for å få jevnest mulig innfarging. Så snart den er tørr kan de aller fleste overflatebehandlinger påføres på toppen av beisen.  

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no