X
Glemt Passord?
ELLER
Camvac avsug 36ltr 1000W ø100mm
Varenummer: 641003
På lager
Pris: 4 893,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Camvac avsug 36ltr 1000W


CGV 336 avsuget har kapasitet på 36 ltr beholder, samtidig som den er meget kompakt i størrelse. I tillegg til å være velegnet for støv og spon, klarer den også å suge opp mindre biter, spiker og mange andre typer avfall. Med trippel filter system får du filtrert vekk selv det

fineste støvet, helt ned til 0,5 Micron. Med syklon funksjon dirigeres støvet langs kanten av avsuget og holder derved filterne rene mens støv og spon faller til bunns i beholderen. I lokket sitter en akustisk demper som reduserer støynivået betraktelig. På utløpet kan det også monteres en 2  1/2 slange som leder ut-luften vekk fra arbeidsområdet hvis ønskelig.

 

Tekniske detaljer:

Motor 1 x 1000W

Luftstrøm 54 ltr pr sekund

Tilkobling ø100mm

Mål ø370mm x  H 397mm

Vekt 8,5 kg

 

 

Hva er vakum avsug?
Camvac vakum avsug virker på en litt annen måte enn et vanlig sponavsug. Camvac virker på omtrent samme måte som en støvsuger, dvs at den suger med vakum. Jo større vakum - jo større

suge effekt. Denne type avsug egner seg spesielt godt for fint støv fra f.eks båndslipere, båndsager, pussestøv, bygningssager osv.

Avsugene har ekstremt gode filter og filtrer ned til 0,5 micron! Dette er mulig med en trippel filterløsning hvor støvet til slutt havner i beholderen og lett tømmes ut. Filterne består av entøysekk, ett papirfilter (forbruksvare) og et motorfilter. Camvac er en serie med vakum avsug med gode bruksfordeler, bl.a ledes spon/støv inn fra siden i en spiral for mer effektivsortering.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no