X
Glemt Passord?
ELLER
Camvac avsug 90l 2000w 4
Varenummer: 642105
På lager
Pris: 8 156,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

CAMVAC VAKUMAVSUG CGV286 2000W 90LTR

 

CGV 386 avsuget har stor kapasitet med hele 90 ltr beholder, samtidig som den er plasserings vennlig i verkstedet. I tillegg til å være velegnet for støv og spon, klarer den også å suge opp mindre biter, spiker og mange andre typer avfall. Med trippel filter system får du filtrert vekk selv det fineste støvet, helt ned til 0,5 Micron. Med syklon funksjon dirigeres støvet langs kanten av avsuget og holder derved filterne rene mens støv og spon faller til bunns i beholderen. I lokket sitter en akustisk demper som reduserer støynivået betraktelig. På utløpet kan det også monteres en 2  1/2” slange som leder ut-luften vekk fra arbeidsområdet hvis ønskelig.

 

 

Tekniske detaljer:

Motor 2 x1000W
Luftstrøm   108 ltr pr sekund
Tilkobling   ø100mm

Dimensjoner H 630 x Ø 465mm

Vekt 17 kg

 

Standard tilbehør:
Leveres uten slange. Leveres med standard filter, 1 av hver.

 

Hva er vakum avsug?
Camvac vakum avsug virker på en litt annen måte enn et vanlig sponavsug. Camvac virker på omtrent samme måte som en støvsuger, dvs at den suger med vakum. Jo større vakum - jo større

suge effekt. Denne type avsug egner seg spesielt godt for fint støv fra f.eks båndslipere, båndsager, pussestøv, bygningssager osv.

Avsugene har ekstremt gode filter og filtrer ned til 0,5 micron! Dette er mulig med en trippel filterløsning hvor støvet til slutt havner i beholderen og lett tømmes ut. Filterne består av en tøysekk, ett papirfilter (forbruksvare) og et motorfilter. Camvac er en serie med vakum avsug med gode bruksfordeler, bl.a ledes spon/støv inn fra siden i en spiral for mer effektiv sortering.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no