X
Glemt Passord?
ELLER
Carter bollejern 13mm m/alu skaft 30cm
Varenummer: 877406
På lager
Pris: 1 980,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

CARTER DREIEJERN – M42 HSS JERN


For den kresne tredreier må vi nok innrømme at serien med dreiejern fra Carter Toolworks, USA nok er det ultimate dreiejernet.
De har en superskarp egg, som holder seg lenge pga stålkvaliteten M42, og et kraftig håndtak i aluminium.
M42 stål har Carter brukt i 40 år i sin produksjon så de kjenner stålets kvaliteter og fremstillingsmåte veldig godt. Ett innslag av kobolt gir ekstra lang brukstid før jernet igjen må slipes. Og med M42 får du også en ekstra skarp egg. Dreiejernet starter som ett solid stykke stål og maskineres til ønsket fasong, her brukes ikke presse.

Tyngden i det solide håndtaket, kombinert med en rund festetang, gir minimalt med vibrasjoner under dreiing. Feste er så nøye laget at du vil høre en «pop» lyd når du skiller dreiejern fra skaftet. Innvendig er jerna polert for mest effektiv fjerning av dreiespon, ingen motstand, samtidig som dette bidrar til en ekstra skarp egg. Selve håndtaket er patentert, og designet for utmerket balanse, manøvrerbarhet og utskiftbarhet. Her føler du at det ligger solid håndverk bak!

 

Carter Bollejern 13mm
La deg ikke lure av størrelsen! Et godt balansert bollejern til en rekke ulike prosjekter. Polert innvendig for effektiv fjerning av dreiespon. M42 stål – mindre sliping – mer dreiing! Komfortabelt og stødig aluminiums håndtak.

Tekniske detaljer:

Bredde (utvendig)       13mm
Lengde stål                280mm
Lengde innv.              190mm
1/2’’ feste
Håndtak                    300mm med adaptor.
Vekt                        

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no