X
Glemt Passord?
ELLER
Crushgrind kvern s/p 284mm skaft
Varenummer: 752126
På lager
Pris: 165,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
CrushGrind salt og pepper kvern

CrushGrind Kverner for salt/pepper/krydder

 

Crushgrind kverner brukes av en rekke kjente produsenter av høykvalitets salt og pepperkverner (bare lur på en neste gang du er i en gavebutikk).
Disse ble lansert i 1994 og det er solgt over 50 millioner kverner siden, så kvaliteten er på topp!
Kvernen er laget av en danske som ønsket å finne opp et nytt bedre produkt som kunne selges i stort antall. Etter en lang prosess med tenking og research så endte det opp med en keramisk kvern for salt og pepper. (Den korte versjonen!) Det viste seg at en keramisk kvern var et funn da den tok seg av det aller meste som ble testet av salt, pepper og andre krydder. Selve kvernen som er laget i et keramisk materiale viste seg å være svært slitesterkt og velegnet til formålet.

 

Litt om selve kvernen:

Crushgrind kan bygges inn i flere ulike former av kverner og er derfor spesielt velegnet for tredreiere som kan leke seg med form og fasong. Det eneste du må ta hensyn til er diameter og innfesting, se bilder, og på enkelte typer også lengden på stangen til toppen. Finnes også i en modell uten stang. Som du ser av bildene så trengs det et lite spor et gitt stykke fra enden av kvernen. Med Woodcut sin Milldrill er dette enkelt å løse, spesielt nyttig hvis du skal lage mange kverner. Det er lett å stille inn kverningsgrovhet og den forblir i sin stilling. Samme kvern brukes for salt, pepper og andre krydder.

 

Tekniske data:
Utvendig mål, nedre kant              42mm
Utvendig mål, feste kant               37mm
Høyde festekant                           12,7mm
Høyde fra nedre kant til festekant  19,8mm
Total høyde                                  Ulike modeller: 135, 195,284mm samt kort modell uten stang 68mm.
 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no