X
Glemt Passord?
ELLER
Danish oil 1 ltr
Varenummer: 751581
På lager
Veil pris: 389,-
Pris: 349,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Danish oil

Danish oil

 

En av våre bestselgere! Inneholder tung oil (naturlig treolje) og en del andre spesielle tilsetninger som gjør at oljen trenger dypt inn i treverket. Ved tørking gir den en hard, slitesterk og vannbestandig forsegling. Oljen kan brukes både som en primer for videre behandling, til forsegling og som en ferdig overflatebehandling på alle typer tre. Overflaten blir nesten usynlig og det dannes IKKE et overflatelag som kan skrapes opp eller flasse av. Egner seg ypperlig som grunning før videre maling eller annen overflatebehandling.
Veldig godt egnet til bruk på tredreide produkter, inkludert trehåndtak brukt på kjøkken redskaper, boller osv. Rustins Danish oil er også godkjent for bruk med mat og på leketøy. (BS:EN71-3). Anbefales ikke til gulv.

Lett å bruke.
Husk at underlaget må være godt slipt, tørt (12-20%) og rent før påføring. Bruk en ren lofri klut eller kost til påføringen. Påføring rikelig, vent litt og tørk av overskytende olje etter noen minutter. Anbefalt behandling er 3 strøk, men dette varierer litt etter type tresort og hvilket resultat en ønsker.
Tørketid mellom strøk: 4 til 8 timer.
Dekning: 1 ltr dekker ca 14m2.


VIKTIG: Sørg for at kluter brukt til påføring blir lagt ut flatt for tørking, eller brent. Ellers kan disse selvantennes.
Vær obs på at når det kommer luft inn i boksen så starter herdeprosessen. Tøm evt over i mindre emballasje slik at du unngår å tilføre frisk luft for ofte. Eller ha klinkekuler i boksen for å fylle ut tomrommet.

Vår bestselger!

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no