X
Glemt Passord?
ELLER
Decorating elf texturing
Varenummer: 766200
På lager
Pris: 845,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Ryoba sagen - en klassiker

Decorating Elf – texturing verktøy

 

Et spennende jern til å lage dekor på mindre emner. Brukes f.eks på bokser, skrin, lokk til bokser, mindre boller (f.eks på kanten), kulepenner og mye mer!
Består av 1 stk dreiejern med en rund kutter i enden. Kutteren legges an mot emnet, hvor du på forhånd har dreid en liten kant eller lignende. Jernet presenteres slik at den øvre, venstre
kanten av kulen gjør jobben (ikke rett inn i enden av jernet). Ved å endre vinkelen jernet holdes i fåes forskjellige mønster – prøv deg frem!

Husk at anlegget skal ligge litt under senterhøyden, hardved egner seg best. Bruk gjerne også 766212 HT COVE jern (for å lage en innvendig bue) og 766214 HT POINT jern for å lage en skarp overgang mellom dekor og emnet.

Som ekstra utstyr kan også en sylinderfomet kutter leveres (766205) og en konisk kutter (766208).

 

Decorating Elf leveres standard med en rund kuleformet kutter 8mm HSS, håndtak med messingholder for kutteren som har to stk kulelager innebygd og magnet. 2 stk mellomlagsskiver (1 i reserve) og en spesialkost for å ta bort løse partikler etter dreiingen. Se video for mer info (gå til www.verktoyas.no  - Nyheter)

 

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no