X
Glemt Passord?
ELLER
Duragrit kule ø9mm K60 sk 3mm
Varenummer: 759522
På lager
Pris: 275,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Duragrit Kuleform ø9mm K60

Duragrit er en serie verktøy med unike egenskaper for forming, boring og pussing. Overflaten er laget i hardmetall, og leveres i ulike former og fasonger samt med ulik grov/finhetsgrad. Slik kan du tilpasse verktøyet til akkurat det prosjektet som skal løses. I tillegg til at Duragrit er ypperlig til bruk på tre, mykt og hardt, så kan de også anvendes på en rekke ulike andre materialer: MDF, laminatgulv, glassfiber, kompositt, karbonfiber, ulike laminater, ABS rørdeler, PVC deler, gummislange og en rekke andre. Anbefales IKKE brukt på metall.

 

Om dette produktet:

Kuleformet ø9mm korning 60 gir raskere fjerning av materialer, men allikevel en grei overflate. Meget sterk, bøyer seg ikke. Slipekorn løsner ikke. Brukes på harde og myke tresorter, MDF, glassfiber, ABS og PVC, m.m. Montert på ekstra sterk stål skaft (ESM). Former og finish i en operasjon.

Den kuleformede fasongen gjør den anvendbar til en rekke formål, uthuling, dekorering og mye annet. Gir rask avvirkning og klar for pussing med f.eks Kirjes pusserondeller. Meget godt egnet til forming og kutting i tre.

 

 

Inneholder:

1 stk DURAGRIT KULEFORMET Ø9MM SK3MM K60 SR-SP4-060

 

Skaft 3,2mm som passer til mange ulike verktøy, spesielt godt egnet til Dremel og tilsvarende.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no