X
Glemt Passord?
ELLER
Duragrit rund ende ø6mm K60 sk 3mm
Varenummer: 759506
På lager
Pris: 275,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Duragrit Runde ende ø6mm K60

Duragrit er en serie verktøy med unike egenskaper for forming, boring og pussing. Overflaten er laget i hardmetall, og leveres i ulike former og fasonger samt med ulik grov/finhetsgrad. Slik kan du tilpasse verktøyet til akkurat det prosjektet som skal løses. I tillegg til at Duragrit er ypperlig til bruk på tre, mykt og hardt, så kan de også anvendes på en rekke ulike andre materialer: MDF, laminatgulv, glassfiber, kompositt, karbonfiber, ulike laminater, ABS rørdeler, PVC deler, gummislange og en rekke andre. Anbefales IKKE brukt på metall.

 

Om dette produktet:

Rund ende, litt avlang, korning 60 gir raskere fjerning av materialer, men allikevel en grei overflate. Meget sterk, bøyer seg ikke. Slipekorn løsner ikke. Brukes på harde og myke tresorter, MDF, glassfiber, ABS og PVC, m.m. Montert på ekstra sterk stål skaft (ESM). Former og finish i en operasjon.

Fin til å utvide hull, pusse og forme i ulike fasonger, til uthuling av kopper og mye mer. Gir rask avvirkning og klar for pussing med f.eks Kirjes pusserondeller. Meget godt egnet til forming og kutting i tre.

 

 

Inneholder:

1 stk DURAGRIT RUND ENDE Ø6MM SK3MM K60 SR-EB060

 

Skaft 3,2mm som passer til mange ulike verktøy, spesielt godt egnet til Dremel og tilsvarende.

 

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no