X
Glemt Passord?
ELLER
Duragrit skive buet ø32mm K60 MSW60
Varenummer: 759452
På lager
Pris: 330,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Duragrit Skive – buet ø32mm K60

Duragrit er en serie verktøy med unike egenskaper for forming, boring og pussing. Overflaten er laget i hardmetall, og leveres i ulike former og fasonger samt med ulik grov/finhetsgrad. Slik kan du tilpasse verktøyet til akkurat det prosjektet som skal løses. I tillegg til at Duragrit er ypperlig til bruk på tre, mykt og hardt, så kan de også anvendes på en rekke ulike andre materialer: MDF, laminatgulv, glassfiber, kompositt, karbonfiber, ulike laminater, ABS rørdeler, PVC deler, gummislange og en rekke andre. Anbefales IKKE brukt på metall.

 

Om dette produktet:

Buet skive med ø32mm, korning 60 gir rask fjerning av materialer, men allikevel en fin overflate. Meget sterk, bøyer seg ikke. Slipekorn løsner ikke. Brukes på harde og myke tresorter, MDF, glassfiber, ABS og PVC, m.m. Montert på ekstra sterk stål skaft (ESM). Former og finish i en operasjon.

Spesielt godt likt av treskjærere og av dem som holder på med figurlaging. Gir rask avvirkning og klar for pussing med f.eks Kirjes pusserondeller. Kan også brukes til å slipe av maling som skaller av og overflate rust på f.eks hageredskaper.

 

 

Inneholder:

1 stk DURAGRIT SKIVE BUET Ø32MM  K60 MSW60

 

Skaft 3,2mm som passer til mange ulike verktøy, spesielt godt egnet til Dremel og tilsvarende.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no