X
Glemt Passord?
ELLER
Duragrit skive kapp/forming rett ø32mm K60 CS4060
Varenummer: 759460
På lager
Pris: 330,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Duragrit Skive – rett ø32mm K60

Duragrit er en serie verktøy med unike egenskaper for forming, boring og pussing. Overflaten er laget i hardmetall, og leveres i ulike former og fasonger samt med ulik grov/finhetsgrad. Slik kan du tilpasse verktøyet til akkurat det prosjektet som skal løses. I tillegg til at Duragrit er ypperlig til bruk på tre, mykt og hardt, så kan de også anvendes på en rekke ulike andre materialer: MDF, laminatgulv, glassfiber, kompositt, karbonfiber, ulike laminater, ABS rørdeler, PVC deler, gummislange og en rekke andre. Anbefales IKKE brukt på metall.

 

Om dette produktet:

Rett skive med ø32mm, korning 60 gir raskere fjerning av materialer, men allikevel en grei overflate. Meget sterk, bøyer seg ikke. Slipekorn løsner ikke. Brukes på harde og myke tresorter, MDF, glassfiber, ABS og PVC, m.m. Montert på ekstra sterk stål skaft (ESM). Former og finish i en operasjon.

Større skive som kommer kutter og former. Gir rask avvirkning og klar for pussing med f.eks Kirjes pusserondeller. Meget godt egnet til forming og kutting i tre.

 

 

Inneholder:

1 stk DURAGRIT SKIVE RETT Ø32MM  K60 CS4-60

 

Skaft 3,2mm som passer til mange ulike verktøy, spesielt godt egnet til Dremel og tilsvarende.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no