X
Glemt Passord?
ELLER
Fuktighetsmåler pinløs lcd kc-318
Varenummer: 750514
På lager
Pris: 459,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
FUKTIGHETSMÅLER PINLØS LCD

FUKTIGHETSMÅLER PINLØS LCD

 

Med denne fuktighetsmåleren unngår du merker i overflaten når du skal måle fuktighet!

 

Fuktighets graden i prosent avleses i et stort LCD display med klare, store tall. Med en tast stiller du inn korrekt underlag: vanlig veggplater, murverk, myk tre eller hardt tre. I tillegg vises fuktigheten i en LED lys skala for hurtig avlesning. Hvis måleområdet overstiges så gir den beskjed med et lydsignal. Ved å trykke på ”HOLD” knappen låses skjermbildet og du kan lett huske måleresultatet.

Måle område:
Mykt tre: 0 -  55%
Hardt tre: 0 – 35%
Måling av veggplater og mur er relative verdier. Presisjon +/- 4%.
Maks dybde måling:  20mm
Størrelse: 170 x 75 x 30mm

Ideell i bruk innen trebearbeiding, tømmer, bygningskontroll, vedsalg/kjøp, og andre bransjer hvor det er viktig å holde kontroll på fuktigheten.

Sensoren bak på måleapparatet sender ut og mottar elektromagnetiske signaler som trenger inn i materialet som skal måles. Signalene blir raskt returnert og målingen blir kalkulert og vist i displayet.
Husk at målingen er et gjennomsnitt av verdiene som avleses. Hvis det er mer fuktighet mot overflaten vil dette påvirke målingen slik at den gjennomsnittlige verdien blir preget av dette.  Målingen baserer seg også på at området som måles er min 40x40mm. Hvis objektet er tynnere enn 20mm, kan det være lurt å måle f.eks to biter sammen.

Leveres uten batteri, bruker et vanlig 9V.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no