X
Glemt Passord?
ELLER
Hunter no 1 cup hook form ø5mm
Varenummer: 860070
På lager
Pris: 945,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
HUNTER SVANEHALS JERN

HUNTER SVANEHALS JERN.

Tenk gjerne på Hunter svanehals jernet som et jern som brukes til slutt for å få en fin finish. Du kan hule ut et emne men ofte kan det gå raskere med konvensjonelle dreiejern. Men bruk Hunter svanehals jernet til å få den siste fine finishen! Til det er jernet perfekt! Spesielt på innsiden er Hunter svanehals jernet ypperlig til formålet.

 

Hunter svanehals jerna fungerer best brukt i høyere hastigheter – 1800 – 2200 o/min. Da de krever høy overflate hastighet for å gi en fin finish. Etter litt øvelse kan du få en veldig god fin-kontroll på jernet og dreie av spon som er meget tynne, omtrent som hud. Overflaten vil bli så glatt at det nesten ikke er nødvendig med pussing etterpå. Som med alle andre jern så må du kutte med veden for å få det fineste kuttet.  På undersiden av f.eks et lokk til en boks, begynn fra liten til stor diameter.

 

Når du bruker Hunter jerna så går du igjennom en bratt lærekurve – siden de ikke fungerer som andre jern. Du må lære deg å rotere jernet med klokken inn i kutteposisjon, med jernet litt over senterhøyde på emnet, og med jernet pekende lett nedover. Omtrent som et skrapejern men her skal du få lange fine kutt. Jernet skal ikke skrape. Ikke forvent å ta ut innsiden av en boks på et øyeblikk. Jernet er ikke laget for dette - - det er laget for formgiving og siste finish.

 

Hunter svanehalsjern er virkelig gode problemløsere! Med litt øvelse vil du få en super finish og det vil nesten ikke være nødvendig med pussing. Husk også at jo hardere og tettere tre – jo bedre virker Hunter jerna!

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no