X
Glemt Passord?
ELLER
Harvey Alpha bordsirkelsag HW110LC-36P
Varenummer: 879020
På lager
Pris: 27 000,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Harvey Alpha Bordsirkelsag HW110LC-36

Harvey bordsirkelsag har utrolig mange bruksfordeler som gjør den til et lett valg for den som krever mye av sagen. Mesteparten av fordelene ligger i konstruksjonen og detaljer i bruks innstillinger. Med denne sagen setter Harvey en ny standard!
Det store sagbordet på 800mm arbeidsbredde gjør dette til en gedigen sag i denne klassen. Bordet er laget i støpegods og planslipt til perfekt nøyaktighet. Et T-anlegg med ekstra kraftig konstruksjon med doble forstørrelsesglass gir god avlesning uansett hvilken side du jobber på. Nyutviklet bladbeskyttelse med aerodynamisk utforming gir ekstra godt avsug, kombinert med avsug også under sagen minsker støvutslipp.

 

Noen detaljer og fordeler.
Justering av sagbladet skjer i et støpegods hus med skrugear for helt presis og enkel justering. Justerer både høyde og vinkel.

 

Bladbeskytter er utformet for både å gi optimal luft gjennomstrømming og for å beskytte bladet. Transparent deksel gir god synlighet. Begge sidene av beskyttere justeres av emnet som mates inn, gjerne med ulik tykkelse.

Hurtig kobling av spaltekniv gjør det mulig å fjerne denne raskt ved behov.

 

Kraftig 2Hk motor, 1 fas 220V.

 

Stort og nøyaktig T-anlegg med anlegg både for høye og lave emner.  Ypperlig ved f.eks plateskjæring. Raskt å stille om. Selve anlegget kan skyves bakover og forover, spesielt gunstig bakover ved ribbing for bedre anhold før bladet.

 

Avleser av mm sagbredde med anlegget både i høy og lav posisjon.

 

Som ekstra utstyr leveres et flott gjæringsanlegg MG-36 med en utrolig nøyaktighet. Opptil 1/20 grad uten at du trenger å justere. Hele gjæringsanlegget er laget i fly kvalitets aluminium T-6 og herda stål. CNC presisjons frest for høyeste presisjon. Standard kapasitet er 900mm.
Utstyrt med flip-stop for rask betjening og kan låses i alle vinkler. Ikke minst er innstilling av positive vinkler i -60gr, -22,5gr, 0gr, +22.5gr, +45gr og +60gr med ett enkelt håndgrep.

 

Støvavsug. Integrert støvavsug koblet sammen til ett uttak. Avsug både fra innside og fra over bordet via bladbeskytter.

 

Som ekstra utstyr kan det leveres et flott rullebord til bruk på venstre side av sagen, se eget varenummer. Harvey fresebord kan også monteres på høyre side av sagen (se bilde) for å gjøre sagen om til et solid fresebord.

 

Tekniske detaljer:

Motor                               2Hk – induksjon 1 fas 220V

Vekt                         240kg

Størrelse                   L 1800 x B 1250 x H 1220 (med avsug)
Høyde bord                       860mm
Bordstørrelse, støpeg. 800 x 756mm

Hastighet                   3000 o/min

Max blad dim             254mm
Tilting                       0-45 gr venstre

Bladfeste                   ø30mm
Akslingshastighet        3850 o/min

Max kutt 90gr            80mm
Max kutt 45gr            55mm
Max ribbing, høyre s.  910mm
Max ribbing, v. side     230mm
Avsugstilkobling          ø100mm

 

Standard tilbehør:
T- anlegg

Div nøkler og verktøy

 

Ekstra:
Rullebord
Gjæringslinjal
Fresebord.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no