X
Glemt Passord?
ELLER
Harvey båndsag HW615 2,2kW 1 fas
Varenummer: 879001
På lager
Pris: 35 900,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Harvey Alpha HW615 båndsag

Den nye serien med Alpha maskiner fra produsenten Harvey er alle designet for den som ønsker det beste innen trearbeidsmaskiner. Slagordet er: «Good enough is not enough».
Tanken til Harvey har vært at de skulle re-designe båndsaga og de har funnet løsninger som vil sette ny standard for båndsager i fremtiden. Grunntanken bak HW615 er å lage en solid, kraftig og båndsag med høy presisjon som gjør deg i stand til å gjøre jobben med letthet og glede.

 

HW615 har en 3 Hk 220V (2,2kW) motor for å sikre maks krefter også til krevende jobber. Konstruert med forsterka ramme, ekstra solide og avbalanserte støpegods båndsaghjul, unik verktøy fri betjening av bladstyringer, ekstra stort bord 508 x 508 mm, med TiN overflatebehandling som beskytter mot rust og gir en glatt overflate.
 
Ekstra stort anlegg med høy/lav funksjon, ekstra solid T-innfesting, fotbrems pedal med mikro bryter, girsystem for presis justering av bordet med dobbelt oppheng samt total beskyttelse for bladet. Alle disse fordelene gjør HW615 til den ultimate båndsagen for den som ønsker det beste.

 

Detaljer:

Det store bordet på hele 508 x 508 mm laget i støpegods er belagt med titanium nitrid (TiN) for å beskytte mot rust samt at det gir en god gliflate og et slitesterkt bord med en gullfarget flate.

 

Rammen på saga er laget i stål og kraftig forsterket for å bli mest mulig stabil. Ekstra store båndsaghjul, dynamisk avbalanserte gir ekstra moment og minimalt med støy under drift.

 

Anlegget er unikt og helt nytt. Designet gir mulighet for å brukes både som høyt og lavt anlegg, perfekt ved f.eks ribbing av finer (høy) eller saging av finerdetaljer (lav). Hele anlegget med holder glir på en solid forsterka stål kanal, og gir mulighet for meget presis innstilling, bilder.

 

Bladet er fullt inn kapslet for å unngå utilsiktet kontakt og er en viktig sikkerhetsdetalj.

 

Bladstyringen er patentert og helt ny utviklet hvor det er doble kulelager på begge sider av bladet samt bak bladet. Alle styringer justeres uten bruk av ekstra verktøy. Selvsagt er det også hurtigspenning av bladet for raskt bladbytte.

 

Innstilling av bordet skjer via et gir-system med doble styringer. Justeres fra -15 gr til 45 grader ved hjelp av et solid stål ratt. Gassfjærer gjør bordet godt balansert og lett å justere.

 

Sikkerhetsbrytere på øvre og nedre dør stopper saga hvis en dør åpnes. Det er også en fotpedal som stopper bladet øyeblikkelig hvis nødvendig – en praktisk sikkerhetsdetalj.


Kraftig motor på 3 Hk gir ekstra krefter til krevende oppgaver. Låsbar bryter gjør saga velegnet til f.eks skolebruk.
Andre detaljer er f.eks støvbørste på nedre hjul som fjerner sagspon fra hjulet for å opprettholde jevn drift. Verktøy holder på siden av saga for oppbevaring av de mest brukte verktøyene som trengs. To avsugs uttak ø100mm, inkludert 1 stk dekk kapsel hvis en kun vil bruke ett av disse.

Håndtak og ratt i stål, forkromma for å unngå rust og gir et bedre utseende.

 

Alt i alt en utrolig solid bygget båndsag med kvalitet i hver detalj. Tilbakemeldingene fra de kundene som har kjøpt en Harvey båndsag er utrolige gode og gir oss ekstra trygghet for et eksepsjonelt produkt.

 

Tekniske detaljer:

Bladlengde                                3350mm

Bladbredde                        3 – 25mm

Båndsaghjul dia                  380mm / 15 tommer

Max skjæretykkelse            350mm

Max skjæredybde               360mm

Max skjæredybde med anl.  315mm

Bladhastighet                     950 m/min

Bordstørrelse                     508 x 508mm

Høyde til bord                    870mm

Anbefalt avsug kapasitet      1200 m/3 pr t.

Utsugstuss                         2 stk a ø100mm

Motor                               3 Hk – 2,2 kW 16A 220V 1-fas

Dimensjoner H 1720 x B 495 X D 750mm

Vekt 202 kg

 

Standard tilbehør:
1 stk Båndsagblad 10mm bredde

 

Båndsagen krever egen 16A strømkurs. Kabel følger ikke med men CEE støpsel er montert på båndsaga.

Pris er oppgitt netto inkl mva. Frakt tilkommer, spør om tilbud på frakt.

 

 

 

 

 

 

AT3352B

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no