X
Glemt Passord?
ELLER
Kirjes KJ140R luftpusserull rund
Varenummer: 720004
På lager
Pris: 449,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Kirjes luftpusseruller

Kirjes luftpusserull 140 Rund

 

Svenske Kirjes systemet importerer vi direkte fra produsenten, og vi kan tilby hele sortimentet av disse kjekke pusserondellene. Det som er unikt med systemet, er at rondellene kan pumpes opp til ønsket hardhet/mykhet og er et fantastisk hjelpemiddel når buede former skal pusses. Alle rullene kan selvsagt bytte papir og dette finnes i korninger fra 50 til 400 (litt avhengig av type). Tenk etter selv hvor du kan ha behov for en myk og føyelig eller litt hard pusserondell - og jeg er sikker på at du straks vil se at dette er et nyttig verktøy. Rondellene pumpes opp med de fleste typer sykkelpumper, men Kirjes har også en rimelig pumpe som fungerer meget godt da den er lett å betjene. Selve gummibelgen kan også byttes ut hvis en skulle være uheldig.

Kirjes luftpusseruller blir pumpet opp i en liten ventil på toppen av akslingen. Med dette patentet unngår du uregelmessigheter i pusserondellen. Du får en perfekt sylinder form! Du kan selv velge hvor myk du vil denne luftpusserullen skal være ved å pumpe inn ønsket mengde luft (bør ikke være for hard). Pusserondellen tilpasser seg den overflaten som du jobber med, enten den er flat eller rund.

Denne kuleformede pusserondellen egner seg spesielt godt for tredreiere! Her kan du for eksempel pusse inni boller - også de som har litt innsvinget topp og få et perfekt resultat. Dette er en meget allsidig luftpusserull og vår desiderte bestselger.

Dimensjon: Ø 40mm.

 

 

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no