X
Glemt Passord?
ELLER
Knew løvsag 5" cam stramming MK IV
Varenummer: 892005
På lager
Veil pris: 1 490,-
Pris: 1 290,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
KNEW Løvsag med hurtigspenning

KNEW Løvsag – 125mm m/hurtigspenning

Denne serien med løvsager må være det absolutt ultimate som finnes! De har en ramme laget i aluminium formet slik at den får en enorm styrke. Sagen har en sagdybde på 127mm og den bruker vanlige 130mm kontursagblader. I enden av det ytre bladfestet sitter en lett tilgjengelig stillskrue som du enkelt justerer strammingen av bladet med. Denne modellen leveres med hurtigspenner for raskere bytting av blad. Effektivt når du skal sage ut ulike mønster og må bore hull og tre bladet gjennom hull mange ganger. Hurtigspenneren gjør dette mye enklere!

Bladfestet er også enkelt i bruk. Du trer bladet inn i hullet og strammer til skruen på siden. Bladet festes perfekt. Hvis bladet står skjevt, se bilde, så er stillskruen på motsatt side ikke i korrekt posisjon. Hvis bladet lett ryker så bør du sjekke at stillskruen er i korrekt posisjon, da den lett kan ”klippe” bladet hvis skruene ikke griper likt.

Det unike designet på KNEW løvsag gir en meget presis bladstramming. Dette gjør at sagen er uovertruffen i bruk og du sager raskt og effektivt dine snitt. Når bladet er skikkelig stramt blir det også et presist snitt!
Produsert i USA – solgt ekslusivt av WWW VERKTØY AS i Norge.

Knew løvsag med hurtigspenning av bladet. Se flere bilder.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no