X
Glemt Passord?
ELLER
Microjig grip-block påskyver
Varenummer: 744000
På lager
Pris: 489,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Microjig Rip-Block påskyver

Microjig Rip-Block Påskyver

Endelig en moderne påskyver som øker sikkerheten og komforten ved høvling, saging og fresing!
Direkte fra USA får vi denne praktiske og universelle påskyveren som kan brukes med sirkelsag, høvel, på fresebord, båndsag osv. Det som gjør den spesiell er det grønne gummibelegget, GRR-RIP Non slip, som gir et utrolig godt feste på materialet uten å sette merker.
Du får full kontroll over emnet da det sitter så godt fast med Rip-Block påskyveren, unngå nærkontakt med fingrene nær bladet!
Gravity heel: i begge ender finnes det to stk automatiske stoppere som gir ekstra støtte i enden av materialet. Disse kan settes opp slik at de enten faller ned automatisk, eller låses i opp-posisjon. Siden de finnes i begge ender av påskyveren kan denne brukes begge veier.
Bruk den også på høykant, gir god støtte ved finersaging, holder fingrene langt borte fra bladet!
Rip-Block kan med fordel også benyttes ved bruk av overfresing på et fresebord. Spesielt velegnet ved fresing der det er kulelager på fresestålet, og buede fasonger.

Rip-Block påskyver øker sikkerheten og komforten ved både høvling, saging og fresing. En liten detalj som lett kan spare deg for ubehagelig nærkontakt med kutterstål, sagblader og høvelkniver! Samtidig gir den deg bedre kontroll over emnet. ANBEFALES!

Dimensjoner:

Total lengde 230mm – Såle lengde 185mm

Bredde 89mm, såle 83mm

Høyde anlegg 35mm

Høyde med håndtak 90mm
Åpning håndtak 100mm

 

Varenr: 744000

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no