X
Glemt Passord?
ELLER
Martel passer 4-veis ø25-50cm
Varenummer: 861955
På lager
Pris: 1 390,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Martel 4-veis passere

Martel 4-veis passer

 

Med denne passeren klarer du å måle tykkelsen på boller, vaser, beger etc på en enklere og mer nøyaktig måte enn noen andre passere kan klare.
Årsaken til dette er den geniale måten passeren er utformet med, med en lang forholdsvis rett nedre «fot», og en stor, kraftig bue på den øvre. Utformingen gjør at du kommer langt inn i en bolle/vase men klarer allikevel å få plass til passeren. Med denne kan du også måle tykkelsen i bunn av en bolle mens den står i chucken! Den rette delen glir inn mellom chuckbakkene og den øvre delen får plass inni bollen (så sant du har stor nok passer da..)
Passeren er laget i 3mm tykt stål, skåret ut av ett stykke (som dessverre gir mye svinn, men et bra produkt). Måle endene er avrundet slik at de glir lett mot treet og henger seg ikke opp eller lager merker. Ta en titt på videoen under som viser noen av bruksområdene (dessverre på fransk, men den blir godt demonstrert).
Leveres i to ulike størrelser: minste for boller/vaser i størrelse ø150 – 300mm, medium størrelse for boller/vaser med ø250-500mm. Se bilde med mål på de ulike modellene.


Passerne er designet av Andre Martel, Canada.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no