X
Glemt Passord?
ELLER
Microcrystalline wax
Varenummer: 756633
På lager
Pris: 219,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Chestnut Microcrystalline Wax

Chestnut Microcrystalin Voks

 

Mikrokrystalin voks er en mykere, mer fleksibel voks og den har et høyere smeltepunkt enn de fleste andre vokser. Denne miksen av ulike vokstyper gir et produkt som tåler mer behandling av gjenstanden, økt vannresistanse men den beholder allikevel sin høye glans finish. Kombinert med et enkelt produkt å bruke er Chestnut Mikrokrystalin voks et flott produkt!
Egner seg godt til produkter som skal håndteres/tas mye på og som gjerne blir utsatt for fuktighet, f.eks ting til kjøkkenbruk.
Bruksanvisning:
På nytt tre: puss som vanlig og forsegl treet med Chestnut Shellac sanding sealer el.tilsvarende før voksen påføres. Voksen kan som regel brukes oppå det meste av andre oljer og behandlinger men vi anbefaler å teste hvis den skal brukes oppå en eksisterende behandling.
Bruk en ren klut til å påføre et tynt lag voks. La det ligge i opptil 20 minutter før flaten poleres til en dyp skinnende fin overflate. Bruk en myk klut.
Produktet lukter lite, er lett å bruke, gjør gjenstanden relativ motstandsdyktig mot vann. Egner seg godt til dreide arbeider.

Sikkerhetsdatablad finnes på vår nettside www.verktoyas.no  under Bruksanvisninger.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no