X
Glemt Passord?
ELLER
Nova Supernova2 BASIC chuck uten bakker M33
Varenummer: 781960
På lager
Pris: 1 990,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Nova Supernova2 Pro-Tek BASIC M33x3,5

Nyeste modell Supernova2 chuck, Pro-Tek modellen med mange forbedringer.

 

OBS: DENNE LEVERES UTEN BAKKER! BYGG DIN EGEN CHUCK ELLER BRUK DEN SOM NR 2 CHUCK OG MONTER DINE FAVORITTBAKKER.

 

BESKRIVELSEN HENTET FRA STANDARD CHUCK:

 

Leveres nå med Eurolock mulighet slik at den kan låses til spindelen hvis den har Eurolock feste (Stratos, Twister osv). Festes med Eurolock ring.
OBS: (Denne leveres uten bakker!) Bakkene er nå merket med nummer 1- 4 for enklere og mer presis bruk ved skifte av bakker. Skruene som fester bakkene har nå torx hode og sammen med det kraftige t-håndtaket er det enklere betjening. De nye bakkene har også ett serratert område innvendig som gir bedre grep ved dreiing i rå ved, se bilder.
NYHET: Betjeningen av chucken skjer nå med vanlig stramming MED klokken, mer intuitivt.

Enkel og sterk oppspenning. Supernova2 er vår bestselgende chuck! Den gir utrolig holdekraft, er lettbetjent med ett håndtak og sikker i bruk. Den er helt kompatibel med gamle Nova chucker, slik at bakker og annet utstyr kan benyttes om hverandre på begge typer.

Kroppen er laget av kvalitetsstål type K145, for å gi optimal styrke mot slitasje samt at den har fått en sterkt forbedret overflatebehandling som hindrer rust. Autostopp gjør at bakkene ikke kan skrues for langt ut og dette bedrer sikkerheten vesentlig.

Boller helt opp til 73 cm diameter kan trygt spennes opp! Utformingen av nøkkelen gir et sikkert og godt grep for stramming og åpning av chucken. Nå med stramming MED klokken.Rask i bruk!

Baksiden er tettet med en spesiell bakplate som gir en tilnærmet støvtett tetting som forhindrer at chucken “jukser” og blir treg.Tekniske detaljer:

Gjengedimensjon                       M33 x 3,5 (kan ikke endres/intet adaptor)
Leveres uten bakker           velg ønsket bakkesett
Dimensjon                         ø98 x 50mm
Vekt                                 2 kg

 

Stort utvalg av tilleggsutstyr.

Til alle Nova chuckene leverer vi et stort utvalg ekstra bakker slik at mange typer oppspenning kan gjøres, enten det er små emner, penner, eller store emner. Leveres med Nøkkel, senter skrue, og engelsk bruksanvisning.(Norsk versjon kan lastes ned fra vår nettside

 

Standard tilbehør:
Betjeningshåndtak, 8 skruer for bakker, t-håndtak for bakkeskruer.

 

OBS: Passer kun til dreiebenker med M33x3,5 gjenger.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no