X
Glemt Passord?
ELLER
Nova supernova2 chuck basic u/bakker f.adaptor
Varenummer: 782028
På lager
Pris: 1 890,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Supernova2 chuck for tilpasning av gjengedim.
UTEN BAKKER – Din nye ekstra chuck…

 

Denne leveres uten bakker slik at du kan sette på dine ekstra favoritt bakker slik at de alltid er klart til bruk. Ypperlig f.eks til å montere JUMBO bakker på slik at disse alltid er klare til bruk.

VEIL KR 2100,-

 

Enkel og sterk oppspenning. Supernova2 er vår bestselgende chuck! Den gir utrolig holdekraft, er lettbetjent med ett håndtak og sikker i bruk. Den er helt kompatibel med gamle Nova chucker, slik at bakker og annet utstyr kan benyttes om hverandre på begge typer.

Kroppen er laget av kvalitetsstål type K145, for å gi optimal styrke mot slitasje. Autostopp gjør at bakkene ikke kan skrues for langt ut og dette bedrer sikkerheten vesentlig.

Siste Supernova2 chuck har også forbedret holdekraft da giret gir en større utveksling. Boller helt opp til 73 cm diameter kan trygt spennes opp! Supernova2 betjenes med ett-hånds nøkkel i motsetning til gamle Nova chucker som krevde begge hender. Ny utforming av nøkkelen gir et sikrere og bedre grep for stramming og åpning av chucken. Rask i bruk!

Baksiden er tettet med en spesiell bakplate som gir en tilnærmet støvtett tetting som forhindrer at chucken “jukser” og blir treg.


SUPERNOVA2 Chucken leveres med:

UTEN BAKKER, håndtak, festeskruer og spennskrue.

Supernova2 har standard 2 års garanti.

Tekniske detaljer:

Gjengedimensjon                       Tilpasses med adaptor som bestilles separat
Dimensjon                         ø98 x 50mm
Vekt                                 1,5 kgStort utvalg av tilleggsutstyr.

Til alle Nova chuckene leverer vi et stort utvalg ekstra bakker slik at mange typer oppspenning kan gjøres, enten det er små emner, penner, eller store emner. Leveres med Nøkkel, senterskrue, og engelsk bruksanvisning.(Norsk versjon kan lastes ned fra vår nettside)

 

 

OBS! Husk at du må bestille gjenge adaptor separat og eventuelt ønsket bakkesett.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no