X
Glemt Passord?
ELLER
Oneway dreiebenk 2436 2hk
Varenummer: 769802
Bestillingsvare
Pris: 71 500,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Litt detaljer om Oneway benken:

Litt detaljer om Oneway benken:

Hoveddokken:

I fronten finnes to 45mm kulelager som er spesialtilpasset hver benk. Disse er festet på en spesiell måte slik at radial bevegelse blir minimal. To 40mm kulelager i bakkant «flyter» aksialt for å ta seg av varmeekspansjonen. Alle lager er smørt for livstid. Spindlen er 50mm tykk på det tykkeste. Spindelen er herdet og laget til en toleranse på +/- 0,0003 tommer!!!

Vangene:

Vangene er sveiset på den solide rørkonstruksjonene som danner basisen i denne unike benken. Vangene er presisjonsmaskinert og perfekt flate. Denne konstruksjonen gir tilnærmet perfekt vridnings stabilitet – mange ganger bedre en rørvanger eller støpegods konstruksjoner.

Elektronisk styring er standard på Oneway.

Kan leveres med enten 1,5Hk, 2 Hk eller 3 Hk motor. Styringen leveres ferdig programert med mykstart og mykstopp innebygget. Hastigheten kan justeres fra 0-800, 0-1800 og 0-3000 o/min. Skifte av reimposisjon er lett og tar under 1 minutt. Betjeningsbryterne er montert på en svingbar arm slik at de kan betjenes enten fra hoveddokk siden eller ved enden av benken.

Spindelen har 33x3,5 mm gjenger med hulkil i bakkant for låsing av chuck (ved f.eks reversering). Spindelen er er montert slik av ved å løsne 6 bolter kan hele spindelen tas ut for reimskifte og dette kan gjøres av alle uten problemer. Anleggsholder og bakdokk er begge laget i støpegods. Anleggsholderen har en unik festemåte (patentert) og her finnes ikke slakk eller unøyaktighet! Se illustrasjon. Vi har solgt noen Oneway benker etter hvert og tilbakemeldingene fra våre kunder er bare positive. I tillegg har vi hatt mange til å demonstrere på Oneway benken, f.eks Allan Batty som ikke hadde brukt benken før. Han var mektig imponert og påstår faktisk at dette må være den beste dreiebenken i verden! Her fantes ikke den minste antydning til vibrasjon og de tekniske løsningene er helt topp. Vi vet at konstruktøren Tim Clay, som er ingeniør og tredreier, har lagt sjelen sin i å få et topp produkt og det har han klart også!

Oneway benken er forholdsvis kostbar men her får du jammen valuta for pengene!

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no