X
Glemt Passord?
ELLER
Perry bukseseler rød
Varenummer: 759173
På lager
Pris: 219,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Bukseseler

Perry Bukseseler

Bukseseler i en verktøybutikk? Vi kunne ikke motstå dette produktet da det er et suverent produkt, og passer godt til mange av våre kunder! (Ikke bli fornærmet nå...) Perry selene hektes fast i beltet og gir godt feste, unngår oppskribling av bordkanter da festet er i plast. Brede seler gjør de behagelige å ha på. Vår erfaring er at de som har kjøpt er storfornøyd og kjøper gjerne igjen.
Perry Bukseseler er meget behagelige å ha på pga de brede stroppene. Det unike med Perry er måten du fester selene på, nemlig med et klips i beltet. Dette gjør det meget enkelt når selene skal løsnes ved toalettbesøk el.l og er raskt å få på plass igjen.

Vi har også fått gode tilbakemeldinger fra personer som tidligere har brukt belte, og gjerne strammet litt for hardt til slik at det oppsto problemer i magen. Etter å ha brukt Perry selene har smertene forsvunnet! Anbefalt av leger i slike tilfeller.

 

Perry bukseseler er laget i USA og er et kvalitetsprodukt. Kan benyttes både ved arbeid, på kontoret og i selskapslivet (røde seler frisker opp!).
Anbefales!

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no