X
Glemt Passord?
ELLER
Record Coronet Herald dreiebenk trinnløs
Varenummer: 690040
På lager
Pris: 17 500,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Record Coronet Tredreiebenk

RECORD CORONET TREDREIEBENK

 

Siste nye tredreiebenk fra Record!
Coronet Herald Tredreiebenk er et nytt konsept fra Record med spennende design og mange fine detaljer, og selvsagt også elektronisk variabel hastighetsregulering.
Coronet benken er et resultat av mange års erfaring med tredreiebenker og ny utvikling, gjennomført med hjelp fra profesjonelle tredreiere og ivrige hobby dreiere. Resultatet er en meget spennende benk som overgår tilsvarende benker i denne klassen både i kapasitet og utførelse.
Det litt spesielle designet tar med seg historien fra de eldre Coronet dreiebenkene, men bringer frem en mer moderne form med myke linjer og soft fasong. Dette gjør dreiebenken behagelig i bruk og svært få skarpe hjørner å dunke borti. Kapasistet og krefter finnes i massevis og vi tror du vil bli overrasket over hvor sterk og stillegående den er.

 

Elektronisk hastighet.
På kontroll panelet på toppen av motoren sitter et lett synlig display som viser omdreiing pr.minutt. Benken har også tre reimskive dimensjoner og på displayet velger du hvilken reimskive benken er stilt inn med slik at korrekt hastighet vises i displayet. Se tekniske detaljer for hastigheter. Selvsagt finnes også revers.

 

3 stegs reimskive.

For å oppnå full effekt av den kraftige motoren er benken utstyrt med en 3 stegs reimskive. Normalt vil den være den midterste innstillingen som brukes mest da denne gir nok krefter og et stort fartsregister tilstrekkelig til de fleste oppdrag. Men trenger du ekstra krefter, eller ekstra lav hastighet, flytter du enkelt reimen til laveste/minste diameter og du får en ufattelig sterk dreiebenk med et meget lavt minimumsturtall. Trenger du ekstra stor hastighet, f.eks ved polering av akryl eller små dimensjoner, flytter du reimen til største reimskive og får topp hastighet.

 

Motor.

Dette er siste nye innen motorteknologi og Record har brukt mye tid på å finne korrekt motor og elektronikk som samspiller godt. Med denne motoren får du ekstremt mye moment, sammenlignbart med benker som har dobbel så stor motor gir Coronet minst like mye moment, kanskje mer?

 

Bakdokk.

Nytt design på bakdokken gir enkel tilgang til låsehåndtak og håndratt. Laget i støpegods, slik som resten av benken, sørger for stødighet og tyngde.

 

Spindellås og index.

For enkelt skifte av chuck og annet utstyr er benken utstyrt med spindellås samt 24 stegs index for dekor/oppmerking av emner.

 

Anleggsholder/anlegg.

Eksentrisk låsbar anleggsholder med et ergonomisk riktig anlegg, 200mm lengde ø1’’, gjør benken meget lettbetjent.

 

Vridbar hoveddokk.

Hoveddokken kan vries 360 grader, som også er en god nyhet for venstrehendte, og den kan flyttes langs med vangene. Et lagersystem under hovedokken med klikk-funksjon gjør den enkel å flytte på og den låses godt fast i ønsket posisjon. Et håndhjul finnes i enden av spindelen for komfortabel betjening av spindel ved montering av emner osv. Leveres med ø75mm planskive, drivdubb og roterende senter i MK2 utførelse.

Totalt en meget spennende dreiebenk som vil gi mange gode arbeidsstunder ved dreiebenken. Nevnte vi at den er veldig stillegående?


Tekniske spesifikasjoner:

Max bollediameter              ø533mm
Max diameter over vanger   ø355mm
Max lengde                        508mm

Motor                               750W / 1 Hk
Hastigheter:

Skive 1: 95 – 1055 o/min
Skive 2: 140 – 1868 o/min
Skive 3: 290 – 3890 o/min

Gjengedim                         M33 x 3,5
Morsekon hoved/bakdokk    MK2

Vekt                                 48 kg
Mål:
Lengde 870mm, Bredde 290mm, høyde 252mm


Leveres uten stativ

 

Tilbehør:
Stativ

Vangeforlenger
Bolleutrigger
Record SC4 chuck

m.m.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no