X
Glemt Passord?
ELLER
Record SC4 chuck uten adaptor
Varenummer: 650306
På lager
Pris: 2 890,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Record chuck SC4

 

Record Chuck SC4 for adaptor*

*Adaptor bestilles separate – se tilh.vare.

 

 

Veil pris kr 3390,-

 

Chuck serien med tilhørende bakker er utviklet i samarbeid med hobby og profesjonelle tredreiere og utvalgte forhandlere (oss inkludert!) for å få frem en serie med solide chucker med gode bruksegenskaper og høy kvalitet.

 

En chuck krever stor presisjon i produksjonen for å få jevn kvalitet og presise toleranser. Record chuckene er laget i en moderne 3 aksis CNC maskin etter ISO 9001:2008 standard som gir en meget presis og jevn kvalitet. Finishen er også viktig og hjørner er avrundet for bedre utseende og komfort.

Med SC chuck serien har Record fått en chuck med en mer naturlig stramme mekanisme som går den naturlige veien (i forhold til enkelte konkurrenter som går motsatt). Du lukker når du skrur med klokken, og åpner med å skru mot klokken slik vi er vant til fra andre enheter. Adaptor systemet er også endret og forbedret for bedre tilpasning og mer presis feste. I tillegg så tar Record SC4 adaptor med gjenger helt opp til M33x3,5.

 

Ekstra bakker leveres i et godt utvalg som har blitt tilpasset slik at de dekker et bredt spekter av dimensjoner uten at de blir for like. 14 ulike bakkesett kan leveres. Bakkene passer også på Nova chucker og vice versa. Og alle bakkene passer både på SC 4 og SC3 chuckene.

 

RECORD SC 4

Den største chucken i serien med nøkkel drev som gjør betjeningen ekstra enkel. Den har kuleformet ende på nøkkelen og kan derfor tiltes i ulike retninger. Bakplaten har hull for indexsering og denne holder også tett for støv. Chucken kan brukes på dreiebenker med opptil M33 gjenger og adaptor er inkludert i prisen. Ekstra adaptor kan kjøpes hvis du skal bruke den på flere benker.


Noen fordeler i stikkordsform:
CNC maskinert chuck kropp, høy finish, nøye kontrollert for nøyaktighet, støpt scroll ring, kompatibel med ulike bakker, leveres med standard bakker med glatt innside med svalehale fasong, spennskrue, 50mm festering og nøkkel.

Tekniske detaljer:
Diameter           ø100mm
Bakker              ø50mm
Ekspansjon        52-72mm
Kontraksjon       42-61mm
Kontraksjon firk. 30-51mm

 

Levers uten adaptor som bestilles separat. Stort utvalg i gjengedimensjoner.

 

 

 KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no