X
Glemt Passord?
ELLER
Saburr roto dia10 br 3 sk3 gro/grønn
Varenummer: 750380
På lager
Pris: 198,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Saburr treformings rasper

Saburr - treforming!

 

Fra USA importerer en serie med hardmetall rasper i ulike fasonger og korninger. Disse er ekstremt raske å jobbe med, og fjerner masse utrolig fort!
Virker veldig bra på tre, men kan også brukes på gummi, plast, epoxy, glassfiber og mange andre materialer, men ikke metall!

Saburr treformingsrasper har et jevnt rasp-mønster med meget skarpe ”tenner”, med en lav tannvinkel, satt i et geometrisk system. Resultatet er hurtig avvirkning, og de tåler overraskende stor belastning. Da de er laget i hardmetall, har de også lang levetid.

 

Leveres med skaft i 1/8 (3mm) eller ¼” størrelse. Kan brukes i ulike verktøy, f.eks Dremel, overfres og mange andre roterende verktøy.

Formen på Saburr.

Leveres i kuleform, bud form (konisk), flammefasong, ballnose (rett med avrundet ende) og i sylinder form. De fleste modeller finnes i to grovheter: FIN = GUL og GROV = GRØNN.

 

Forklaring til mål angitt i varetekst: eksempel

750340 SAB BALLN Ø6 L13 SK3 GUL/FIN

Balln angir formen, Ø6 i dette tilfellet angir en diameter på 6mm, L13 angir lengde til 13mm og SK3 angir skaftets størrelse til 3mm (1/8”) (alternativtet er ¼”)

 

HUSK: BRUK ALLTID VERNEBRILLER VED BRUK AV DENNE TYPE VERKTØY!

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no