X
Glemt Passord?
ELLER
Treskjærerjern PF1S05 flat/skrå
Varenummer: 768208
På lager
Pris: 293,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

PFEIL TRESKJÆRERJERN PF1S05

Første tall angir fasong, andre tall angir bredde i mm.

Dette jernet har fasong 1S og er 5 mm bredt. Skjæret er svakt skråstilt med egg på begge sider. Viktigste bruksområde er å forme fra et grovskåret emne, enkelt å skjære med, gir fine spon, oftest brukt uten bruk av klubbe. Dobbel egg gjør at jernet kan brukes fra to sider. Også velegnet til å skjære bokstaver og ornamenter.
Original betegnelse Pfeil 1S/05.

Dette jernet leveres også i andre bredder:
2, 3, 8, 12, 16, og 20mm

Se Relaterte produkter eller søk opp i søkefeltet med angivelse som f.eks PF1S20. Eller velg fra menyen.


Litt om Pfeil produkter:

Pfeil Treskjærerjern har blitt produsert i Sveits siden 1902 og har blitt et kjennetegn på verktøy av høy kvalitet. Produsenten er en familie eid bedrift som går fire generasjoner tilbake. De benytter seg av de mest moderne metoder i produksjonen, samtidig som håndverket holdes i hevd. Inspirasjon og ideer hentes fra Brien Woodcarving school i Sveits, samt internasjonalt anerkjente treskjærere treskjærere.
Alt stål er spesialbestilt og laget etter Pfeil´s ønsker, standard vare er ikke godt nok. Stålet blir smidd og herdet etter årelange tradisjoner og spesifikasjoner, som sikrer en høy kvalitet både på fleksibilitet og evnen til å få en skarp egg. Treskjærerjernet er slipt skarpt og brynet til en barberblad skarp egg, klart til bruk.
Håndtaket er laget i ask, og behandlet med løsemiddelfri olje, og er åttekantet for ekstra godt og komfortabelt  grep. Hvert eneste verktøy blir grundig kontrollert og påført Pfeil logoen som en kvalitetsgaranti på ekte sveitsisk håndverk.
Pfeil gir livstidsgaranti på stålkvalitet og håndverksmessig utførelse!

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no