X
Glemt Passord?
ELLER
Treskjærerjern v- 55 gr 6mm
Varenummer: 768301
Midlertidig utsolgt
Pris: 344,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

PFEIL TRESKJÆRERJERN PF1406

Første tall angir fasong, andre tall angir bredde i mm.

Dette jernet har fasong 14 og er 6mm bredt. Fasong 14, litt brattere vinkel enn fasong 12, kalles også geisfuss eller v-jern. Ypperlig til å skjære nerver og annen dekor skjæring.
Vinkelen er 55grader

Original betegnelse Pfeil: 14/6 (stemplet på håndtaket)

 

 

Se Relaterte produkter eller søk opp i søkefeltet med angivelse som f.eks PF212. Eller velg fra menyen.


Litt om Pfeil produkter:

Pfeil Treskjærerjern har blitt produsert i Sveits siden 1902 og har blitt et kjennetegn på verktøy av høy kvalitet. Produsenten er en familie eid bedrift som går fire generasjoner tilbake. De benytter seg av de mest moderne metoder i produksjonen, samtidig som håndverket holdes i hevd. Inspirasjon og ideer hentes fra Brienz Woodcarving school i Sveits, samt internasjonalt anerkjente treskjærere treskjærere.
Alt stål er spesialbestilt og laget etter Pfeil´s ønsker, standard vare er ikke godt nok. Stålet blir smidd og herdet etter årelange tradisjoner og spesifikasjoner, som sikrer en høy kvalitet både på fleksibilitet og evnen til å få en skarp egg. Treskjærerjernet er slipt skarpt og brynet til en barberblad skarp egg, klart til bruk.
Håndtaket er laget i ask, og behandlet med løsemiddelfri olje, og er åttekantet for ekstra godt og komfortabelt  grep. Hvert eneste verktøy blir grundig kontrollert og påført Pfeil logoen som en kvalitetsgaranti på ekte sveitsisk håndverk.
Pfeil gir livstidsgaranti på stålkvalitet og håndverksmessig utførelse!

 

Legg merke til at bildet av jernet kan være brukt som illustrasjonsbilde. F.eks kan et 5mm jern ha bilde av et 10mm, men buen er den samme.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no