X
Glemt Passord?
ELLER
True grind slipejigg woodcut u/benksliper
Varenummer: 874070
På lager
Pris: 1 950,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Woodcut slipejigg

WOODCUT Slipejigg True grind


Ifølge Woodcut så er dette den beste slipejiggen på markedet! Våre egne tester viser at de er inne på noe...

True Grind er både enkel å montere og bruke. Siden den har en dobbel bevegelse gir dette muligheten til å slipe mange ulike dreiejern og få likt resultat hver gang. Du trenger heller ikke å kjøpe jigger eller annet utstyr i tillegg. Enten det er et vanlig stikkjern eller en oval meisel med buet radius, så er begge enkle å slipe med dette systemet. True Grind er også det eneste systemet som sliper skrapejern uten at du må bytte til en annen holder. Max bredde på jerna er hele 32mm i horisontal posisjon, og max 30mm i vertikal posisjon (f.eks stikkjern/meisel). 

Fordelen med å bruke en slipejigg er at du sliper bort minimalt med stål hver gang, og jernet varer lenger. Samtidig beholder du alltid samme fasong og slipefas på jernet noe som gjør dreiingen enklere.
True Grind jiggen har en festeplate som monteres på bordet, en justerbar/skyvbar festearm og verktøyklemme på selve jiggen. Ved montering husk at jiggen skal senteres midt i benkesliperens skive (mål og tegning finnes i pakken).
Dreiejernet klemmes fast i jiggen med ca 50mm som stikker foran jiggen. Pass på at dette målet er så likt som mulig hver gang. Gir mer nøyaktig lik sliping.  For å slipe f.eks et vanlig bollejern så stilles jiggen inn slik at den er parallell med håndtaket på jernet. For langslipte jern så stilles jiggen inn med litt vinkel mellom bollejern og jigg (se bruksanv for detaljer). Jiggen holdes så i hånden, og settes ned i pivot punktet, juster evt festearmen til ønsket vinkel oppnås. Start benkesliperen og beveg dreiejernet fra side til side i en jevn bevegelse. Du vil raskt få en skarp egg!

Andre dreiejern slipes på tilsvarende måter, mer informasjon finnes i instruksjonsheftet som er vedlagt. Ta også en titt på videoen som følger med settet. Som tilleggsutstyr kan du kjøpe en ekstra festeplate og justerbar arm slik at du kan bruke jiggen to plasser, f.eks ved en grov og en fin skive (høyre/venstre side av maskinen).

Stort enklere kan det ikke bli!

Leveres uten benkesliper. Her kan du bruke din eksisterende benkesliper eller velge ut fra anbefalt modell under relaterte produkter. 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no