X
Glemt Passord?
ELLER
Titan dreiebenk 400 3kw 400v3f
Varenummer: 734812
Bestillingsvare
Pris: 114 890,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Titan dreiebenker

Titan dreiebenker

Hovedokken er hjertet i dreiebenken!

TITAN hovedokken har et unikt design, den er både svingbar og flyttbar på vangene, slik at du kan stå i den mest komfortable posisjonen som tenkes kan, når du dreier. Å flytte hovedokken er enkelt, kun ett grep i håndtaket , og den er lett flyttbar. Posisjonsmarkør gjør at du lett finner tilbake til nullpunktet.

Motoren er plassert lavt slik at mest mulig tyngdepunkt finnes i senter. Drivreima kan skiftes uten at spindelen må demonteres. Ekstra store doble vedlikeholdsfrie lager sørger for en ekstremt stillegående

maskin. Spindelen er på hele ø60mm tykkelse med et 15mm senterhull. Gjengedimensjon er M33, med herdet gjengeparti for ekstra styrke og varighet. Morsekon2 senterhull i spindelen for bruk med drivdubb og borchuck. Kraftoverføring skjer med en PolyV reim med to stegs reimhjul, og overføring 3:1. Innebygd clutch funksjon gir optimal kraftoverføring sammen med økt sikkerhet. Den ekstremt lange avstanden mellom lagrene (390mm), sammen med den unike konstruksjonen, sikrer en perfekt myk gange med minimalt med støy. Disse dreiebenke er virkelig stillegående!

 

Leveres i to utgaver: 315 og 400mm max senterhøyde over vangene. Dette muliggjør max dreiediameter opptil ø780mm over vangene! Derved kan du støtte opp selv store emner med bakdokken for økt sikkerhet, og større muligheter. Hvis du har bruk for større diameter kan hoveddokken vendes 90grader og du kan da dreie opptil 2 meter i diameter!

 

Andre egeneskaper.

Enkel justering av motor

Lett adgang til drivreim

Integrert 48 punkts index med fargeskala

Spindellås

Super-slim design gir god adkomst overalt

Enorm spindelhøyde 315 eller 400mm

Vridbar og skyvbar hoveddokk

Høydejusterbart stativ

 

Bakdokken

Kraftig eksenterlås sikrer maksimalt feste til vangene og enkel betjening. Stort håndhjul gir god kontroll. 9mm senterhull gir mulighet for langhullsboring. Bevegelse av bakdokkspindel er hele 200mm, og den er forsynt med mm skala slik at presisjonsboring kan utføres. Gripehull for enkel avtagning av bakdokken.

Anleggsholder

Ekstremt lav konstruksjon med ekstenterlås. Krever minimalt med kraft for å låse anleggsholderen på plass. Selve tappen på anlegget er ø40mm med overgang til ø30mm. Med vridd hoveddokk er det mulig å jobbe med emner på tykkelse opptil 25 til 40cm. Designet på hovedokk og bakdokk gjør at anleggsholder er lett å plassere der den trengs. Også for korte og tynne emner, da den kan låses i to mulige retninger.

Vanger og stativ.

Selve konstruksjonen av benken er en ”heavy duty” stål konstruksjon med kraftige firkantstål seksjoner som stiver av, og sørger for presisjonen. Selve vangene er perfekt maskinert, og laget i spesialstål som også er herdet. Til slutt er vangene polert for perfekt resultat. Det ergonomiske designet gir god tilkomst, og effektiv fjerning av dreiespon. Forlengervanger på hhv 500 og 1000mm er tilgjengelig.

Stativet har en A-ramme konstruksjon og individuelt justerbare bein som standard på begge modeller. Dette sikrer god kontakt med alle underlag og at benken lett kan tilpasses kjøpers høyde.

Elektronikk og spesifikasjoner.

Kontrollboksen for betjening står på en stativarm bak hoveddokken. Enkel å bytte og still inn til en bekvem og sikker posisjon. Et flyttbart bryterpanel med magnetfeste, gjør det mulig å betjene benken fra ønsket posisjon. Hastighet leses av digitalt og alle kontroller er plassert lett tilgjengelig.

Nødstopp på 1,5 og 2,2 kW enfas modellene. Elektronikkboksen er utstyrt med god kjøling slik at benken kan trygt brukes over lengre tid selv med tung belastning. Bryter for valg av retning; forover/revers. Nedbremsingshastighet kan justeres hvis ønskelig.

 

TITAN 400

Spesifikasjoner:

- Senterhøyde 400 mm

- Senteravstand 800 mm

- Stillegående

- Perfekt stabil konstruksjon

- Effektiv fjerning av dreiespon

- Vridbar og skyvbar hoveddokk

- MK2 feste - herdet

- Gjengedimensjon M33 – herdet gjengeparti

- Innvendige 1/2“ gjenger bak for vakumchuck

- Spindel diameter 60 mm, gjennomboret

- Ekstremt _ at anleggsholder

- Anleggstapp enten 30mm eller 40mm

- Bakdokkaksling med 200 mm bevegelse, MK3

- Vangeforlenger (ekstra)

- 48 posisjons index

- Vekt ca 380 kg

- Motor 2,2 kW, 1fas (alt. 3kW 400V)

- Elektronikk 230 V

- Variabel hastighet opptil 3000 rpm

- Pulverlakkert sort

- Håndratt

- 2 stegs Poly V drivreim

- Forover/Revers bryter

- Kraftige A-form stativ m/justerbare bein

 

TITAN 315

Spesi_ kasjoner:

- Senterhøyde 315 mm

- Senteravstand 800 mm

- Stillegående

- Perfekt stabil konstruksjon

- Effektiv _ erning av dreiespon

- Vridbar og skyvbar hoveddokk

- MK2 feste - herdet

- Gjengedimensjon M33 – herdet gjengeparti

- Innvendige 1/2“ gjenger bak for vakumchuck

- Spindel diameter 60 mm, gjennomboret

- Ekstremt _ at anleggsholder

- Anleggstapp enten 30mm eller 40mm

- Bakdokkaksling med 150 mm bevegelse, MK3

- Vangeforlenger (ekstra)

- 48 posisjons index

- Vekt ca 320 kg

- Motor 1,5 kW, 1fas

- Elektronikk 230 V

- Variabel hastighet opptil 3000 rpm

- Pulverlakkert sort

- Håndratt

- 2 stegs Poly V drivreim

- Forover/Revers bryter

- Kraftig A-form stativ, høyderegulerbart

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no