X
Glemt Passord?
ELLER
Tormek Slipejigg for profil frese stål
Varenummer: 752853
På lager
Pris: 1 435,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Konstruksjon (se instruksjon under bilder)

Tormek slipejigg for profil fresestål.

 

Spesial jigg for sliping av fresestål til stasjonær fres. Her kan du slipe profilstål på en enkel måte. Det er viktig at slike stål slipes jevnt i par. Avvik i vekt/fasong kan gi vibrasjoner og et dårlig freseresultat. Det er derfor viktig å slipe like mye/lenge på hvert fresestål.

Litt teknisk info om bruken: 
Jiggen består av en base (1), en stålholder (2), en ekstra universalstøtte (3) med finjustering (4) samt to par spennstifter (5 og 6) for stålholderen.

Basen monteres på den ekstra universalstøtten (3) og på den universalstøtten, som allerede finnes på maskinen. Basen låses med skruen (7). En bøyle (8), som låses med en justerbar spak (9), stabiliserer konstruksjonen.

Stålet plasseres på de to spennstiftene på stålholderen. En magnet (13) holder stålet på plass. Stålholderen har hull, som passer ulike standarder på stål. To ulike størrelser spennstifter (Ø4 og Ø5 mm) medfølger til jiggen. Stålholderen (2) glir på basen (1), som har en overflate av teflon, som minimerer friksjonen. Stålet slipes på baksiden. Slipedybden bestemmes ved å justere den horisontale universalstøtten med hjelp av finjusteringen (4).

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no