X
Glemt Passord?
ELLER
Tormek T-8 våtslipemaskin - Supergrind
Varenummer: 752851
På lager
Pris: 6 490,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Tormek T-8 Våtsliper

Tormek T8- Våtslipemaskin.

 

Tormek’s største modell av våtslipere er T-8 som gir maksimal presisjon på slipingen, mye på grunn av det nye helstøpte stativet. Enda stivere og stødigere enn sin forgjenger. Med Tormeks unike drivsystem så holder du jevn slipefart, selv ved stor belastning. På T-8 finnes mange nye detaljer som gjør dette til den ultimate våtsliperen: hurtiglåsing av slipestein med Ezylock systemet, hev/senkbart vannkar via ett ratt og avtagbar magnetskrape for effektiv rengjøring av vannkaret.

Med Tormeks slipesystem styres verktøyet med spesialjigger - bare en liten mengde stål slipes bort ved hver sliping noe som gjør metoden svært hurtig. Former og sliper eggen raskt. Den nye jiggen for dreie og treskjærerskulper (SVD 186, ekstrautstyr) gjør Tormek til et av de beste slipesystemene som finnes på markedet. Den store 250 x 50mm aluminiumoxsyd- steinen sviver rundt med kun 90 o/min, gjennom et vannbad som eliminerer overoppheting av stålet. Derved får du en skarpere og mer langvarig skarp egg. Bryning og polering skjer på læbryneskive og kan også foretas med slipejigger som gir full kontroll og en barberbladskarp egg.

 

Universalstøtten som er basis i systemet har finjustering for presisjonsinnstilling. Universalstøtten kan plasseres vertikalt for motsliping eller horisontalt for medsliping.

 

Med  T-8 modellen er det enda lettere og sikrere å slipe dine skjærende verktøy takket være to nye, patenterte konstruksjoner, en jigg for rette egger og en avretterjigg med finjusteringsskrue. Vanlige jigger krever at man må justere verktøyet i jiggen hver gang, som tar tid og man kan ikke alltid få eksakt samme sliping hver gang. Den nye Tormekjiggen løser problemet – huggjernet (el. l.) slipes alltid i rett vinkel, dvs. 90°, uten at man behøver å justere det i jiggen. Det er mulig, takket være at huggjernet slipes etter dets flate form. En annen fordel med den nye SE-77 jiggen er at selv korte verktøy (f.eks: japanske stemjern) kan monteres sikkert. SE-77 jiggen har også en innstilling slik at du kan slipe høvelstål som også får en svak konveks bue på kanten av stålet, perfekt for planhøvling. Jiggen tar verktøy opp till 77 mm bredde.

Den nye jiggen har en sikkerhetsstopp, som forhindrer at verktøyet glir av slipesteinen, (som kan føre til skade på fingre..).
Totalt sett gir Tormek T-8 en unik opplevelse for sliping av verktøy, kniver, sakser, øks, bor osv. Systemets store utvalg i ekstrautstyr (jigger) gjør det mulig å slipe omtrent alt som skal ha en skarp egg.

Tekniske detaljer:
- Bredde 270mm, Dybde 270mm, høyde 330mm
- Vekt 14,8 kg (komplett i eske 17,8kg)

- Tormek orginal slipestein aluminium oxide, 250x 50mm

- Lærbryneskive 220x31mm

- Effekt 200 W. 90 o/min. 14.7Nm.

- Lyd – stillegående 54 db

- Motor beregnet for kontinuerlig drift, min 25 000 timer.

- Stillegående, 52 dB
- Stativ av støpt stål, ABS sider.

 

Inneholder:

Leveres med slipestein Ø250 x 50mm
SE-77 slipejigg for rette egger

WM-200 vinkelmåler

PA-70 brynepasta

SP-650 steinjusterer

TT-50 dreie/skjerpeverktøy

HB-10 håndbok og DVD


Husk også at du kan velge Tormek T-8 Custom modellen som leveres uten tilbehør eller slipeskive. Derved kan du bygge sammen din egen versjon, kombinere med f.eks diamantskive og annet tilbehør.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no