X
Glemt Passord?
ELLER
Tormek slipestasjon TS-740
Varenummer: 752902
Bestillingsvare
Pris: 7 990,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

TORMEK SLIPESTASJON TS-740


Hvis du liker å ha orden og god tilgang til ditt verktøy i verkstedet, eller hvis maskinen står i en skole, et fellesverksted osv, kan det være en god ide å investere i slipestasjonen TS-740.


For det første får du en ideel høyde når Tormek våtsliperen skal brukes. Du kommer lett til maskinen fra alle kanter og den står stødig. De seks skuffene er alle laget for å oppbevare jigger, måleutstyr og alt som behøves til en perfekt sliping.
Slipestasjone leveres uten tilbehør (jigger osv). men både orginal tilbehøret til f.eks T-8 får plass i en av skuffene, bruk gjerne styroform innlegget som følger med i esken.

 

Hvis du kjøper tilbehørsettene TNT 708 og/eller HTK 706 kan også disse plasseres rett på plass i hver sin skuff. Flott organisert slik at du lett ser om noe mangler. Øverst er det også plass til ekstra merkelapper, tusj, pasta og litt plaster…

 

Slipestasjonen er spesial laget for Tormek og har to skuffer med 6cm høyde og fire med 9,5cm høyde. Alle går på rullelager skinner med myk lukning.

 

Hvis du har ekstra slipesteiner kan disse oppbevares på tilhørende kroker på hver side av slipestasjonen. Her kan de tørke etter bruk uten å bringe fuktighet inn i selve skapet. To kroker følger med.

 

På toppen følger også gummimatten med slik at mindre vann søl blir fanget opp, samtidig som maskinen står stødig. (Vises ikke i video).

Slipestasjonen er pulverlakkert for lang holdbarhet. Leveres med nøkkel.

 

 

Tekniske detaljer:

Høyde, justerbar        750 – 830mm
Bredde                      578mm
Dybde                       390mm

Vekt                         ca 35 kg

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no