X
Glemt Passord?
ELLER
Trend Verktøy ryggsekk 39x2248cm
Varenummer: TB/TBP
På lager
Pris: 998,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

Trend Verktøy ryggsekk

Praktisk ryggsekk beregnet for oppbevaring og transport av verktøy. Inneholder mange praktiske lommer, hylster og rom med glidelås slik at du kan oppbevare ett godt utvalg med verktøy og tilbehør på en praktisk måte. Lett å ta med seg fra sted til sted, enkelt å komme til.

Lett i vekt, fleksibelt sterkt stoff, værbestandig polyester for maks styrke og lang varighet. Tykk plastbunn hindrer fuktighet i å trenger inn i sekken når den står på vått underlag. Enkel å bære med seg, passer veldig bra til service oppdrag. Ryggsekken inneholder en rekke rom og gjør det enkelt å holde god orden, samt at en får med seg nødvendig verktøy på en grei måte. Kraftig glidelås og borrelås på diverse lommer. Utvendig finnes D-ringer og bøyler for fastspenning av ekstra tilbehør ved bruk av strikk eller annet.

Plass til nettbrett og mobil telefon i egen lomme. Ryggsekken gir gode muligheter til å organisere sitt eget verktøy sett etter behov. Gjør det enkelt å holde orden samt å få med seg nødvendig verktøy til jobben som skal gjøres.

 

 

Tekniske detaljer:

Dimensjoner 390 x 225 480mm

 

Leveres uten verktøy. Bilder med verktøy vist er til illustrasjon.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no