X
Glemt Passord?
ELLER
Treskjærerjern PF3A05 kort bøy
Varenummer: 768214
På lager
Pris: 293,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

PFEIL TRESKJÆRERJERN PF3A05

Første tall angir fasong, andre tall angir bredde i mm.

Dette jernet har fasong 3 og er 5 mm bredt, med bøyd tupp. Jernet har en svak bue, og brukes ofte til å skjære ut fordypninger med flat bunn.


Original betegnelse Pfeil 3a/05.

Dette jernet leveres også i andre bredder, men lagerføres kun i 5mm:
3, 5, 8, 12,16, 20, 25 og 30mm. Kan bestilles, kontakt oss.

Se alternative produkter i menyen.


Litt om Pfeil produkter:

Pfeil Treskjærerjern har blitt produsert i Sveits siden 1902 og har blitt et kjennetegn på verktøy av høy kvalitet. Produsenten er en familie eid bedrift som går fire generasjoner tilbake. De benytter seg av de mest moderne metoder i produksjonen, samtidig som håndverket holdes i hevd. Inspirasjon og ideer hentes fra Brien Woodcarving school i Sveits, samt internasjonalt anerkjente treskjærere treskjærere.
Alt stål er spesialbestilt og laget etter Pfeil´s ønsker, standard vare er ikke godt nok. Stålet blir smidd og herdet etter årelange tradisjoner og spesifikasjoner, som sikrer en høy kvalitet både på fleksibilitet og evnen til å få en skarp egg. Treskjærerjernet er slipt skarpt og brynet til en barberblad skarp egg, klart til bruk.
Håndtaket er laget i ask, og behandlet med løsemiddelfri olje, og er åttekantet for ekstra godt og komfortabelt  grep. Hvert eneste verktøy blir grundig kontrollert og påført Pfeil logoen som en kvalitetsgaranti på ekte sveitsisk håndverk.
Pfeil gir livstidsgaranti på stålkvalitet og håndverksmessig utførelse!

 

Legg merke til at bildet av jernet kan være brukt som illustrasjonsbilde. F.eks kan et 5mm jern ha bilde av et 10mm, men buen er den samme.

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no