X
Glemt Passord?
ELLER
Vanguard wipes 5 stk anti-rustkluter
Varenummer: 758050
På lager
Pris: 75,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Vanguard Wipes - rustbeskyttende servietter

Vanguard Wipes - rustbeskyttelse

 

Kjøp en pakke med 5 stk Vanguard Wipes rustbeskyttelses servietter slik at du kan ta vare på dine chucker, dreiebenker og andre produkter som er utsatt for rustangrep. Serviettene er dynket med en anti-korrosjonsvæske som hindrer at jern og stål ruster. Den inneholder også en kraftig inhibitor i dampform som avgir en rustbeskyttende og smørende damp som fester seg på stål og jern. Tilsvarer Toolguard VCI.
Beste måten å bruke denne servietten på er å tørke av vanger, høvelbord, sagbord, dreiejern, chuck – alt som har en overflate av jern og stål og som har vært utsatt for fuktighet, på slutten av dagen. Da påfører du et tynt, usynlig lag som beskytter verktøyet mot rusting. Hvis du etter å ha tørket av alt f.eks legger servietten i en plastpose og vikler denne rundt chucken, så får du et lukket rom hvor rustbeskyttelsen i dampform trenger inn i alle kriker og kroker av chucken og beskytter.
Dreier du ofte i eik så er dette spesielt viktig å bruke, da eik inneholder mye tannin som omtrent gir umiddelbart rustangrep på alt ubeskyttet stål. Ved dreiing av rå ved så blir det også mye fuktighet på verktøy og maskiner, da kan det være meget smart å bruke Vanguard Wipes for å beskytte dette.


Leveres i pakke a 5 stk.  

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no