X
Glemt Passord?
ELLER
Vedlikeholdssett for fres
Varenummer: CCC/KIT
På lager
Pris: 591,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Trend vedlikeholdssett

CCC KIT - VEDLIKEHOLDSSETT

 

Komplett sett for vedlikehold av din overfres og dine fresestål! Skikkelig vedlikehold forlenger livet til både fresestål og overfresen, samt at resultatet blir bedre. Skarpe fresestål gjør en bedre jobb!

Inneholder:
1 stk Mini-diamantbryne, 1 stk 60ml Trendicote, 1 stk 60ml Rust Buster, 4 stk Messingbørster og en instruksjonsbok (engelsk).

Diamantbrynet brukes til raskt å få tilbake en skarp egg på alle hardmetall fresestål. Noen få stryk med brynet (etter rengjøring) gjør fresestålet skarpt og klart for ny innsats.
Rust buster brukes for å beskytte mot rust, brukes til smøring på overfresens opp/ned funksjon og andre bevegelige deler. Løser både opp og smører.

Trendicote er et tørt smøremiddel som sprayes på fresestålene for å hindre at kvae og tre fester seg til fresestålet. Kan også brukes på jigger, sagbord osv for å minske friksjon mellom tre og metall.
Messingbørstene (1/4, 8mm, 3/8 og ½) brukes til rengjøring innvendig i spennhylsene. Det er viktig også å rengjøre sporene i spennhylsene slik at grepet opprettholdes.
Instruksjonsboken gir full instruksjon i bruken, rikt illustrert. 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no