X
Glemt Passord?
ELLER
Veritas block plane NX60
Varenummer: 05P7011
Bestillingsvare
Forventet til lager 30.04.2020

Pris: 4 700,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Veritas NX60

VERITAS STØTHØVEL NX60

En eksepsjonelt flott støthøvel som er maskinert til en meget høy standard. Lengden på høvelen er 18cm og 44mm (1 3/4”) bred. Høvelstålsålen har en vinkel på 12 grader. Maskinert og polert til 50% bedre standard enn våre vanlige høvler. Sålen er meget presis med et avvik på max 0,03mm over hele lengden! Laget av en støpegods ståltype som inneholder ca 20% nikkel, og derved oppnås god motstandsdyktighet mot rust. Innstilling av blad gjøres med Norris type justerer som kombinerer både mating og lateral justering. Gir en mer presis og enklere innstilling. Justerer er låst til høvelkroppen og vil alltid beholde sin presisjon. Fronten løsnes og låses ved hjelp av et rustfritt låseratt. En still skrue i høvelens åpning sikrer at selve bladet lett kan stilles inn, uten at en risikerer at det tar bort i selve høvelkroppen og blir ødelagt. Hele frontjusterer er innebygd i stålkonstruksjonen, helt beskyttet.

Bladet er 1 3/8 (35mm) bredt og leveres i kvalitetene A2, 01eller PM-V11. Bladets primær vinkel er 23 grader, sekundærvinkel 25 grader. Baksiden av bladet er lappet til +/-0,00508mm´s nøyaktighet i arbeidsområdet. Produsert i Canada -patentert.

Dette er en fantastisk stykke verktøy og vi håper at du behandler den _ nt! Den fortjener en god skjebne, og vi er sikre på at denne høvelen vil bli din nye favoritt. Finishen er så fin at du lett kan stille den ut i stuen til pynt!

 

Vi anbefaler at høvelen oppbevares i en Veritas Pose for høvel. Disse er silikon impregnerte, avviser fuktighet og gir god beskyttelse til din høvel.

Merkelapp på utsiden slik at du kan skrive på hvilken høvel som ligger inni posen.

Patentert. Leveres med engelsk bruksanvisning. Andre blad typer på forespørsel.

 

 

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no