X
Glemt Passord?
ELLER
Veritas pusshøvel lav vinklet A2 12gr
Varenummer: 05P2501
Bestillingsvare
Forventet til lager 05.10.2020

Pris: 3 490,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Veritas Pusshøvel 267mm

Veritas Pusshøvel

 

Veritas Low Angle smooth plane.

 

En høvel som egner seg godt til både glatthøvling og høvling av ende ved. 12 graders vinkel på blokken, kombinert med 25 graders vinkel på høvelbladet, gir en effektiv kuttevinkel på 37 grader. Denne vinkelen gir minimalt med utriving av fibrerer.

Den justerbare åpningen gjøres ved å vri på fremre håndtak, skyve bakover/fremover, og låse i ønsket posisjon. Åpningen kan gjøres smal for delikat høvling med tynne fine spon, eller åpnes opp for noe grovere høvling.

En unik stopp og justeringsskrue i åpningen kan stilles inn til favoritt åpningen, slik at den er lett å finne igjen. Derved kan du enkelt åpne full åpning ved bladskifte, og raskt komme tilbake til favoritt innstillingen.

Kombinert mateskrue og side justeringsskrue av høvelbladet, sikrer presis og enkel justering av dette. Justeringskruer i sidene gjør at høvelbladet ikke kan forskyve seg sideveis.

 

Lengde 267mm, bredde 64mm. Vekt 1,6 kg.

Laget i støpegods med detaljer i messing.

Selve høvelbladet er 51mm bredt, 3mm tykt. Det er lappet på den flate siden og har en toleranse på flathet til 0,0002” eller bedre på hele arbeidsflaten. Den har også en gjennomsnitts overflate finish på 5 microinches (0,000005”) eller bedre. Enkelt så kalles dette for perfekt flat!

 

Som ekstrautstyr leveres høvelblad med enten 38 eller 50 graders vinkel. Skjærevinkelen som er oppgitt her beskriver den presise vinkelen mellom høvelbladet og treet. Den bestemmes av en mikrovinkel helt i kanten av eggen på høvelbladet, og typisk så kan vinkelen på selve bladet være et par grader mindre.

 

Leveres med A2 høvelstål. Laget i støpegods med detaljer i messing.

Vi anbefaler at høvelen oppbevares i en Veritas Pose for høvel. Disse er silikon impregnerte, avviser fuktighet og gir god beskyttelse til din høvel.
Merkelapp på utsiden slik at du kan skrive på hvilken høvel som ligger inni posen.

 

 

Patentert.

 

 

Leveres med engelsk bruksanvisning.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no