X
Glemt Passord?
ELLER
West digital vekt 0 - 5000 gram epoxy vekt
Varenummer: 770340
På lager
Veil pris: 269,-
Pris: 199,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.

DIGITAL VEKT 0 – 5000 GRAM EPOXY VEKT


Noen ganger er det enklest å bruke vekt for å finne rett forhold ved blanding av resin og epoxy. Denne digitale vekten veier nøyaktig mellom 0 og 5000gr og egner seg meget bra til formålet.
Du får en meget nøyaktig oppmåling = og perfekt blandeforhold. Kan også brukes til å veie opp fargepigmenter, fyllstoffer og annet slik at samme blanding kan gjentas, f.eks ved blanding av ulike farger.

 

Nullstillingsfunksjon

 

Denne vekten har en «nullstillingsfunksjon» slik at man enkelt kan trekke fra vekten på selve blandebegeret eller vekten på et materiale man allerede har veid og funnet vekten på. Denne funksjonen er uvurderlig når man for eksempel skal veie opp eksakt mengde herder og base (i samme blandebeger) når man blander epoxy. Hvis du skal blande flere komponenter sammen og skal veie hver av disse, så kan du legge i en ingrediens først, deretter nullstille vekten og legge i neste ingrediens. Dette gjør arbeidet raskt og effektivt.

Vekten har valgbar metrisk (gr) eller imperial (lb/oz) modus.

 

 

Husk å kjøpe batterier

Den digitale vekten er drevet av 2x AA batterier. Disse er ikke inkludert.

 

Lett og praktisk i bruk

 

Dette er en lett og bærbar vekt, noe som gjør den enkel å bruke i hobbyrommet eller i verkstedet.

 

Tips: Når man blander ulike typer materialer kan man av og til søle litt på selve vektskålen. Det er derfor lurt å dekke denne til med litt plast slik at vekten holder seg ren og pen over tid.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no