X
Glemt Passord?
ELLER
Woodcut Pro flexi hollowjern u/skaft 2 ledd
Varenummer: 873030
På lager
Pris: 1 690,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Woodcut Flexi hollowing dreiejern

Woodcut Flexi Hollower

Spesialjern for uthuling av boller og vaser. Kan brukes både utvendig og innvendig men er primært konstruert som et uthulingsjern. Kan også brukes til dreiing i endeved som kan være spesielt nyttig der vanlige jern ikke kommer til pga fasongen.
Flexi hollower leveres uten skaft, og du kan enten lage ditt eget skaft eller benytte Woodcut håndtak, eller Sorby håndtak.
Selve kutteren er laget i M2 HSS og er halvsirkel formet slik at den slipper lett spon ut ved dreiing. Dette gir mindre tilstopping ved dreiing. Kutterhodet er også leddet slik at du kan stille til ønsket posisjon, og gjør det mulig å komme til også i mer lukkede former av boller.
På toppen av skjæret er det en avviser som styrer kuttets størrelse og gjør at jernet ikke hugger. Avviseren er fullt justerbar og lett å finstille for perfekt kutt. Skjæret kan slipes utvendig med et diamantbryne og holder derfor lenge.
Leveres med utførlig bruksanvisning (på engelsk) med både gode råd om bruken og full fremgangsmåte ved dreiing av bolle/vase.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no