X
Glemt Passord?
ELLER
Woodcut Pro hollowing sett 4dl advanced
Varenummer: 873006
På lager
Pris: 5 490,-
Du er sikker når du handler hos oss. Vi har 90 dagers utvidet returrett.
Woodcut Pro form dreiejern

WOODCUT Pro Form dreiejern


Woodcut Pro Form uthulingsjern er et av de beste uthulingsjerna som finnes på markedet. Du kan dreie både i endeved og langved med et flott resultat. Viktigste forskjellen fra andre modeller er at den har et skjærestål som er åpen på siden slik at sponen ikke setter seg fast og stopper dreiingen. Selve skjærestålet er laget i herdet M2 stål. Over skjærestålet sitter et justerbart deksel som styrer hvor mye kutteren skjærer. Dette gir en sikker og kontrollert dreiing. Selve skjærestålet kan brynes slik at det varer lenge. Det er selvsagt også utskiftbart. Selve tangen på dreiejernet er hele 16mm tykk og er derved veldig stabilt. Rekkevidde fra anlegget er ca 25 cm.

Pro Form dreiejern leveres med en utførlig instruksjon (foreløpig på engelsk) og en DVD som viser bruken.

Vnr 873006:
Prokit 3 inneholder 1 rett håndtak, 1 rett dreiejern, 1 lett bøyd skaft og 1 kraftig bøyd skaft, alle komplett med skjærestål og kutterdeksel.
Jernet med lett bøyd skaft er ypperlig for å komme til i mer lukkede former (f.eks en vasefasong). Det kraftig bøyde skaftet gir enda større tilgang til ulike lukkede fasonger. Med dette settet kommer du til overalt!

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no