X
Glemt Passord?
ELLER

Fysisk butikk åpen igjen Vis alle nyhetene

kurs

Edit: pr 25/5 er butikken åpen. Vi tar noen forholdsregler og oppfordrer dere som besøker butikken til å lese plakatene som henger godt. Max 4 kunder i butikken samtidig. 

 

 

 

På grunn av den krevende situasjonen vi er i, og for å beskytte våre ansatte i best mulig grad, velger vi å stenge vår fysiske butikk for besøk. En del av våre kunder kan også være i risikogruppen og vi ønsker også å ta hensyn disse for best mulig beskyttelse. Etter råd fra smittevernlege holder vi derfor butikken stengt for vanlig besøk inntil videre. Det er fullt mulig å besøke oss for utlevering av varer samt gjøre en handel over disk.  

Dette er et drastisk tiltak men vi føler det er nødvendig for å sikre vår drift og holde våre ansatte friske lengst mulig. Netthandelen vil foregå som normalt.

Vi vil selvsagt være tilgjengelig på telefon og email og kunne besvare dine spørsmål og ta imot ordrer pr telefon, som normalt. 

Det blir også mulig å benytte HENT I BUTIKK bestilling, bruk ringeklokke ved henting i Sjøhagen 2.

Husk at du kan velge hjemlevering av pakker når du får hentemelding fra Bring. Her er det enkelt å velge tidspunkt og dag for levering.

Åpningstidene våre er mandag til fredag 9.00-16.30


 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no