X
Glemt Passord?
ELLER

Nytt navn - ny logo! Vis alle nyhetene

kurs kurs

Vi har skiftet til nytt forenkllet navn, VERKTØY AS samt ny logo og ny frisk nettside!
 

Nytt navn og ny logo!


WWW VERKTØY AS ble etablert i mai 2000 og da var det fremdeles litt "nytt" med nettsider, og vi ønsket å kommunisere at vi var tilgjengelig på nett, være litt inn i tiden, og derfor ble det WWW foran navnet. Samtidig stod det også for Woodturning Woodcarving og Woodworking som jo er det vi holder på med. Den gang var det ganske kult!

Nå har verden gått litt fremover og www'ene har blitt litt unødvendige, samtidig som vi oftest blir oftest omtalt som VERKTØY AS. Det har vi tatt konsekvensen av og skiftet navn deretter! 

Den gode tingen er at alt det andre er som før, samme butikk lokale, samme telefon nummer og ikke minst de samme kjekke folkene du treffer:
Mette Fjermestad som har vært hos oss siden starten i 1989, Ragnar Stiansen, vår spesialist på fresing og mye annet, som har vært hos oss siden 2015, Odd Erik Thjømøe som har vært med fra starten av og våre to nyeste medarbeidere Gideon Benedek og Mats Nilsen som for det meste jobber med å holde orden på lageret og sende ut varer.
Velkommen innom i butikken, eller pr telefon/email, vi hjelper deg gjerne! 

Husk også at vi neste år arrangerer Tredreiebåten 2018 - fra 20 August til 1.September med anløp av 11 havner fra Stavanger til Honningsvåg. Les mer på www.woodturningcruise.com 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no